Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim

Stadskantoor 5211 HJ Den Bosch

Over Brabant Woont Slim

Brabant Woont Slim komt voort uit de doelstelling in het Energieakkoord 2013 in elke regio van Nederland een energieloket in te richten waar inwoners terecht kunnen voor vragen en informatie over woningisolatie.  Brabant Woont Slim wijst de weg naar comfortabeler, voordeliger én groener wonen.

Ze zijn hét startpunt voor alle vragen over duurzamer wonen en helpen met het realiseren van duurzame maatregelen. Daarnaast informeren ze over de mogelijkheden en geven advies over subsidies en financieringen, leveranciers, offertes en meer! Ze zijn onafhankelijk en informeren gratis.

Heb je vragen? De procescoaches staan je graag te woord! Ze zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag- en donderdagmiddag van 13:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0410070. Je kunt altijd mailen naar [email protected]l of je kan het contactformulier invullen, dan zullen ze contact opnemen.

Meest recent over Brabant Woont Slim

Slim hoor! Tristan verduurzaamde zijn huis en bespaart nu 70% op aardgas

Hoe is het om te wonen in een woning die klaar is voor de toekomst? Tristan Sanders en zijn vrouw hebben hun huis ingrijpend verduurzaamd. Knap, zeg! De Gemeente wil…