Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beauty Centre Jolanda

Beauty Centre Jolanda is al 34 jaar de specialist op het gebied van huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Vandaag 09:00 - 22:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Beauty Centre Jolanda

Speldenmakerstraat 8 5232BG Den Bosch
Bekijk ons assortimentContact opnemen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 22:00
Dinsdag
09:00 - 22:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Het team is gespecialiseerd in huidverbetering én anti-aging!
  • Beauty Centre Jolanda werkt samen met veel zorgverzekeraars, dus je krijg je behandeling vaak vergoed
  • Je kan hier ook terecht voor semi permanente make-up, acne behandelingen, camouflage therapie en couperose behandelingen

Over Beauty Centre Jolanda

Beauty Centre Jolanda bestaat inmiddels al 34 jaar en biedt onwijs veel huidverbeterende behandelingen aan voor gezicht en lichaam. Het team is gespecialiseerd in acnébehandelingen, couperosiebehandelingen, camouflagetherapie, definitief ontharen door middel van elektrische epilatie en IPL, semi permanente make-up (wenkbrauwen, eyeliner(s), fulllips en lipcontour), wimperextensions, BrowTastic, Elleebana One Shot Lash Lift, huidverjonging, cryotherapie, microneedling, pedicure, manicure, diverse massages voor het gezicht en lichaam, lymfedrainage ten behoeve van plastisch chirurgische ingrepen (zoals ooglidcorrectie), fillers en botox. Voor een deel van deze behandelingen is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer hiernaar bij de specialisten van de Beauty Centre.

Wanneer je voor de eerste keer bij Beauty Centre Jolanda binnen stapt, dan kijken de huidspecialisten wat het beste past bij je huid past. Uiteraard kijken ze bij deze eerste kennismaking wat jouw specifieke huidwensen zijn. Voor de huidanalyse wordt er gebruik gemaakt van het Skinscout-apparaat. Ze werken met drie huidverbeterende topmerken zoals Guinot, Image Skincare en Décaar. Deze merken bieden een breed scala aan verschillende behandeling en producten. Stap gerust eens binnen bij Beauty Centre Jolanda en laat je adviseren door het deskundige team van huidspecialisten.

Meest recent over Beauty Centre Jolanda

afvallen

Veel overtollige kilo’s door het thuiszitten? Deze dames helpen je met afvallen

Heb jij de afgelopen tijd veel thuis- en stilgezeten en ben je daardoor aangekomen? Dan is het tijd om in shape te komen voor de zomer. Niets is zo fijn…

Volg Beauty Centre Jolanda op Instagram