Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Knap gedaan: Bosschenaren vielen samen 450 kilo af

Door Marèl Holtermans 15 januari 2020

Het verhaal van René van Hees die bijna zestig kilo kwijt is, liet diepe indruk achter bij jullie. Het artikel is massaal gedeeld en we ontvingen veel reacties. Maar René is niet de enige die een transformatie onderging. Deze Bosschenaren vielen samen honderden kilo’s af.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Petra Hallberg Vervenne

Foto: Petra Halberg

Wow, we herkennen Petra bijna niet meer. Niet gek, want ze viel maar liefst honderddertig kilo af. Hier heeft ze 9,5 jaar over gedaan. Ze vertelt: “Ik ben nog niet klaar, maar heel erg ver op weg. Ik ben anders gaan eten en actiever gaan leven.” Petra, je mag trots zijn op je transformatie.

Hamza Khadda

Foto: Hamza Khadda

Zodra Hamza deze foto onder ons oproepje plaatste, kwam de ene na de andere reactie binnen. Niet gek, want tussen de eerste en de laatste foto zit een verschil van 84,5 kilo. Hamza woog op de eerste foto 171 kilo en is nu slechts 86,4 kilo.

Walter Kuijpers

Foto: Renske Jansen

Je moet goed kijken, maar het is toch echt dezelfde man: Walter Kuijpers is de afgelopen tijd héél veel afgevallen. Renske Jansen schrijft ons: “Dit is mijn liever bonusvaderke. Hij is op eigen kracht meer dan dertig kilo afgevallen en hoeft geen insuline meer te spuiten. Trots!”

Elvira van Loosbroek

Foto: Elvira van Loosbroek

Ze is een stuk fitter en voelt zich als herboren: Elvira is maar liefst 35 kilo kwijt. En dat op eigen kracht. “Het kostte me bloed, zweet en tranen. Maar wat ben ik blij met deze keus. Never nooit meer terug naar mijn oude ik.”

Danja Leerintveld-Veeloo

Foto: Danja Leerintveld-Veelo

Ja, het is écht dezelfde vrouw. Voorheen lachte ze al op de foto, maar op de nafoto zie je haar stralen. Niet gek, want Danja is 49 kilo kwijt. “Ik voel me gewoon heerlijk.”

Cindy van Nimwegen

Foto: Cindy van Nimwegen

Enig idee hoeveel Cindy kwijt is? Niet tien, niet twintig, maar vijfendertig kilo. WOW. En wat staat die lach haar goed!

Diane Verstappen

Foto: Diana verstappen
Foto: Diana verstappen

Ook Diane lijkt wel een nieuw mens. Als ze niet allebei de foto’s had gestuurd, zouden we bijna denken dat het twee verschillende personen zijn. In totaal is ze 45 kilo afgevallen. Allemaal op eigen kracht.

Eline Bolsius

Foto: Eline Bolsius

Who’s that girl? Het is Eline, maar dan in een nieuw lichaam. Op de tweede foto ziet ze er niet alleen slanker uit, maar vooral zelfverzekerder. En dat staat haar goed!

Lees ook:

Foto: René van Hees

René viel ruim 55 kilo af: ‘Op het sterfbed van mijn vader beloofde ik te veranderen’

René van Hees was pas 22 toen zijn vader overleed. Hij wist dat dat het moment was dat er iets moest...
Heel Holland Bakt

Zien! Bossche bakkers brengen een ode aan onze stad in Heel Holland Bakt

Bakkers klaar, bakken maar! Fans van het populaire Omroep MAX-programma weten direct dat het om Heel...
ikea winkels missen jullie

Deze winkels missen jullie in Den Bosch

We hebben veel, heel veel winkels in Den Bosch. Toch zijn er nog een paar winkels die jullie missen ...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.