Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shell de Pettelaar is helemaal coronaproof: ‘Je kunt nu buiten aan de pomp betalen’

Aangeboden door Shell Station De Pettelaar 13 mei 2020

Het is lang geleden dat we de auto zo goedkoop konden vol gooien met brandstof. Dat maakt een ritje naar het tankstation weer een stuk leuker. Een bezoekje aan Shell de Pettelaar is sowieso al al de moeite waard, want het heeft nog veel meer te bieden. En ja, ze zijn helemaal coronaproof!

Een heleboel Bosschenaren weten het buurtstation goed te vinden. Het is door z’n ligging (tegenover het Provinciehuis en dichtbij de op- en afrit naar de A2) misschien wel het populairste tankstation van Den Bosch. Zelfs in coronatijd rijden auto’s af en aan om te tanken. Het buurtstation is helemaal coronaproof, want ze hebben enkele maatregelen doorgevoerd. “Je kunt buiten aan de pomp betalen met pin of tankpas”, vertelt Frank Koppes, die als franchisenemer verantwoordelijk is voor Shell de Pettelaar. “Dit hebben we gedaan voor klanten die liever niet binnenkomen vanwege het coronavirus.”

Shell de Pettelaar is coronaproof

Ook binnen zijn enkele maatregelen genomen. Zo zijn er looproutes gemaakt. Op de grond liggen stickers die duidelijk maken dat er twee paden zijn: één voor de binnenkomst en één die leidt naar de uitgang. Verder liggen er gele stickers die de 1,5 meter afstand waarborgen. Ook bij de kassa’s wordt afstand bewaard, daarnaast worden de medewerkers (en jij dus ook) beschermd via plastic schermen.

Tekst loopt door onder foto’s. 

De looproutes.
De looproutes.
Ook bij de kassa's zijn maatregelen genomen.

Wasstraat, boedelbak en verse broodjes

Zoals je wellicht wist kun je bij Shell de Pettelaar nog heel veel meer doen dan tanken. Ze hebben een wasstraat, die ook gewoon geopend is. Daarnaast kun je en boedelbak huren (tip: check deze aanbieding) en mocht je laat onderweg zijn, dan kun je late night shoppen. Het buurtstation is elke avond tot 22.00 uur geopend. Ook scoor je elke dag verse broodjes en warme snacks. Manager David bevestigt het in dit interview: bij het buurtstation aan de Gestelseweg haal je meer dan brandstof en snoep.

Shell de Pettelaar is van maandag tot en met vrijdag open van 6.00 – 22.00 uur, op zaterdag van 7.00 – 22.00 uur en op zondag van 8.00 – 22.00 uur.

Lees ook:

Frank Koppes

Frank van Shell de Pettelaar: ‘We zijn getransformeerd van tankstation tot bakkerij’

Waarschijnlijk het populairste tankstation voor Bosschenaren: Shell de Pettelaar tegenover het Provi...
Shell Pettelaar

7 dingen die je kunt doen bij Shell de Pettelaar behalve tanken

Dat je kunt tanken bij Shell de Pettelaar is vanzelfsprekend, maar wist je dat nog zóveel meer kunt ...
Shell Station De Pettelaar David

David is manager van buurtstation De Pettelaar: ‘Je haalt hier meer dan brandstof en snoep’

David werkt al twintig jaar voor Shell en sinds zeven jaar is hij manager van Shell Station De Pette...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shell Station De Pettelaar. Meer over Shell Station De Pettelaar ontdekken?

Shell Station De Pettelaar tankstations

Geopend06:00 - 22:00

Gestelseweg 1, Den Bosch

Bekijk meer:tankstations

adv.