Respect! Deze Bosschenaren vielen enorm veel af!

Door Marèl Holtermans 21 januari 2019

Probeer je wat kilo’s kwijt te raken en sleep je jezelf daarom naar de sportschool? Bedenk dan dat je je na een work-out altijd goed voelt. Ook deze Bosschenaren gingen de strijd tegen de kilo’s aan en kunnen het beamen dat het ’t waard is. En wat zien ze er goed uit! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

René van Hees

Bluemonday
Foto: Blue Monday

René: “Sinds mijn jeugd was ik al een stevig mannetje, dit groeide uit tot obesitas. In mijn toptijd woog ik 145 kilo. Dit kon natuurlijk niet meer en gelukkig werd ik wakker met de wil om een change in mijn leven te maken. Ik begon met sporten bij Basic Fit en deed dit vijf keer per week. Ik kreeg anderhalf jaar lang voedingsadvies en dit zorgde ervoor dat ik in de eerste twee jaar dertig kilo kwijtraakte. Uiteindelijk doe ik nu alles al twee jaar op eigen kracht.”

“Ik train samen met een zeer goede vriend en doe dit nog steeds vier of vijf keer per week. Nu stel ik ook mijn eigen voeding samen. Mijn motivatie is de verandering die ik heb gemaakt, van 145 kilo naar 83 kilo. In totaal ben ik dus 62 kilo afgevallen en ging ik van maat XXXL naar een M! Het gaat uiteindelijk om de bewustwording: weet wat je eet, sport een paar keer per week om jezelf fit te houden, maar straf jezelf niet af als het even niet lukt. Genieten is ook een must! Ik hoop dat ik anderen mee kan geven dat ze zichzelf accepteren. En bedenk: niemand is perfect!”

Joyce van der Burgt-Hartogs

bluemonday
Foto: Joyce van der Burgt-Hartogs

Joyce: “Het is inmiddels tien jaar geleden (hoe toepasselijk met de 10yearschallenge-trend) dat ik afgevallen ben met behulp van het Cambridge Weight Plan. Er staat ongeveer dertig kilo minder op de teller. Ik ben gezonder, energieker en zit vol zelfvertrouwen. Na tien jaar zit ik nog steeds op gewicht dankzij aanpassingen in mijn eet- en leefpatroon.”

Sebastiaan Kuijs

bluemonday
Foto: Sebastiaan Kuijs

Sebastiaan: “Het kostte ongeveer een half jaar, maar ik ben dertig kilo kwijt. Ik woog eerst 125,5 kilo en nu tikt de weegschaal 95,5 aan. Ik begon met afvallen door gezonder te eten, maar ik kwam erachter dat ik niet wist wat gezond was. Hierdoor ben ik me er in gaan verdiepen en besloot ik vegan te worden. Ik eet nu niets dierlijks meer en heb ook een half jaar geen alcohol gedronken. Daarnaast beweeg ik meer. Nu zorg ik ervoor dat ik ongeveer een uur per dag loop en / of aan yoga doe. Door deze vegan-levensstijl blijf ik netjes op gewicht en kan ik af en toe een wijntje drinken!”

Jeroen

Voor! Foto: Jeroen Breuer
Voor! Foto: Jeroen Breuer
Na! Foto: Jeroen Breuer
Na! Foto: Jeroen Breuer

Jeroen: “Ik deed altijd al veel krachttraining, maar ik at ook veel. Nadat ik zag dat een aantal vrienden waren afgevallen via het Cambridge Weight Plan ben ik dat ook gaan doen. Hierdoor ben ik uiteindelijk meer dan dertig kilo afgevallen. Nu doe ik nog steeds veel krachttraining, maar eet ik ook veel bewuster!”

Lees ook:

Bosschenaren ongezond

Zoveel Bosschenaren voelen zich ongezond

Als iemand aan je vraagt of je denkt dat je gezond bent, wat zou je dan zeggen? Het CBS onderzocht h...
kat

[VIDEO] Redder gezocht: wie neemt de schattige Mimi in huis?

Elke week zetten we een asieldier in het zonnetje. Honden en katten die in Dierentehuis Den Bosch zi...
Rare funda foto's

Dit wíl je zien! 7 x bijzondere foto’s op Funda

Elke week houden we jullie op de hoogte van de nieuwste, mooiste of grootste huizen van Den Bosch. S...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.