Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe je mee? Zo steun je Bossche zorgverleners

Door Marèl Holtermans 26 maart 2020

Wat kunnen ze knallen, die zorgverleners van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, in de thuiszorg en in de verzorgingstehuizen. De afgelopen tijd hebben ze keihard doorgewerkt om alle (corona)patiënten te helpen. Daarom willen we ze graag bedanken. Hoe? Door een videoboodschap te sturen!

De verloven van alle ziekenhuismedewerkers zijn ingetrokken, veel verpleegkundigen draaien extra diensten en staan dag en nacht klaar voor alle Bosschenaren. Helaas lijkt het erop alsof de komende tijd alleen maar zwaarder wordt voor de hulpverleners, want het aantal ic-patiënten neemt hoogstwaarschijnlijk toe.

Video voor de zorgverlener

Wat is de bedoeling? We willen graag een bedankvideo maken voor iedereen die in de zorg werkt, zoals huisartsen, chirurgen, (wijk)verpleegkundigen en apothekers. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want: hoe meer videoboodschappen, hoe groter het dankwoord. Wil jij ook een boodschap achterlaten? Stuur dan een video naar [email protected] of via WhatsApp naar 06-15198901. Ook kun je een korte video via Instagram sturen. Film indien mogelijk horizontaal.

Lees ook:

maatregel coronavirus corona den bosch

Coronavirus in Den Bosch: alle ontwikkelingen op een rij

De uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen, voor alle Bosschenaren. In dit verzamelartikel...
coronavirus Den Bosch

Coronavirus in Den Bosch: dit moet je doen als je klachten hebt

In Brabant zijn de meeste coronapatiënten van Nederland en de Brabantse veiligheidsregio neemt dan o...

adv.