Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo komen Bossche hotels de coronacrisis door

Door Marèl Holtermans 28 april 2020

Restaurants en café’s liggen er stil en verlaten bij nadat ze verplicht hun deuren sloten. Maar hoe zit het met hotels? Die plekken zijn natuurlijk ook onderdeel van het woord ‘horeca’ (hotel, restaurant, café) en vaak zijn ze een gastvrije plek met alles in één: slaapplek, restaurant en bar. Dit is hoe Bossche hotels proberen om de coronacrisis door te komen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch

Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch is op dit moment gewoon open, maar ook druk bezig om de richtlijnen van het RIVM in te voeren. “Op die manier kunnen we snel weer gasten ontvangen”, zegt Manon Gerritsen van Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch.

Werkzaamheden

Daarnaast pakken de medewerkers dit moment om werkzaamheden uit te voeren. “Hier hebben we nu tijd voor, omdat we de gasten niet storen. Denk aan het renoveren van de kamers, het opknappen van de garage, schilderen en andere huishoudelijke taken.”


Meer over Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch ontdekken?

Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch hostels

Kerkstraat 56, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:hostels

The Duke Boutique Hotel

Bij The Duke Boutique Hotel maken ze het beste van een vervelende tijd. Woordvoerder Juliette Mommersteeg vertelt ons er meer over: “Met de kijk op deze vreemde tijd verhuren we op dit moment minder kamers. En we verhuren kamers op een andere manier: als ‘home office’. Dat is superfijn voor mensen die het thuis momenteel te druk vinden of hun draai niet kunnen vinden. Bijna alle hotelkamers zijn voorzien van een bureau met stoel, apart toilet, koffie en thee.”

Ook reguliere gasten

Ook reguliere gasten kunnen bij The Duke Boutique Hotel terecht. Voor hen zijn speciale maatregelen getroffen: “We serveren ons ontbijt voor de kamer zodat de gast deze zelf mee de kamer in kan nemen, natuurlijk wel rekening houdend met de 1,5 meter afstand. Ook is het mogelijk om een culinair diner op de kamer te serveren, dan werken wij samen met een restaurant in Den Bosch. We zorgen dan voor een tafeltje op de kamer zodat er toch in een intieme setting gedineerd kan worden.”

“Verder hanteren we extra maatregelen die aanbevolen zijn door het RIVM, denk aan extra schoonmaak en 1,5 meter afstand bewaren. De veiligheid van onze gasten staat altijd voorop!”


Meer over The Duke Boutique Hotel ontdekken?

The Duke Boutique Hotel hostels

Kerkstraat 69, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:hostels

Little Duke Hotel

Little Duke Hotel valt onder dezelfde eigenaar als The Duke Boutique Hotel. Ook deze kamers kun je huren als home office. 

Hotelkamers ook te huren

De hotelkamers worden daarnaast als reguliere hotelkamer verhuurd. Juliette vertelt: “Little Duke is een self check-in hotel waarbij we geen ontbijt serveren. Gelukkig is CoffeeLab – het tentje dat onder Little Duke ligt – weer open voor take away, waardoor gasten weer een koffie en croissantje kunnen halen.”


Meer over Little Duke Hotel ontdekken?

Little Duke Hotel hostels

Stationsweg 33, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:hostels

Golden Tulip

“De gezondheid van iedereen gaat boven alles en staat op nummer één”, zegt Karin Rademaker, directeur van Hotel Central. “Daarom hebben wij in het hotel desinfecterende handgel staan en maken wij meerdere keren per dag extra grondig schoon met desinfecterende alcohol. Ook de 1,5 meter afstand en één persoon tegelijk in de lift wordt strikt gehandhaafd. Hotelgasten kunnen gebruik maken van roomservice.” Het hotel verhuurt nu werkplekken. “Voor € 32,50 per dag zit men op een geweldige werkplek zonder afleiding en waar het je aan niets ontbreekt. In dit arrangement zit koffie, thee, water en iets lekkers inbegrepen. Voor een lunchpakketje in de zaal kan ook gezorgd worden.”


Meer over Golden Tulip Hotel Central ontdekken?

Golden Tulip Hotel Central

GeopendHele dag

Burgemeester Loeffplein 98, Den Bosch

Hotel The Stamp

Entree. Foto: Hotel The Stamp

Hotel The Stamp is op dit moment helemaal gesloten. Wel zijn de koks druk in de weer om streetfood maaltijden voor Bosschenaren te maken. Die kun je via deze link bestellen.

Lees ook:

Deze Bossche restaurants bezorgen eten in tijden van coronavirus

Even naar een restaurant voor een hapje of drankje zit de komende vier weken niet in, vanwege de cor...
weer open

Deze winkels in de Bossche binnenstad zijn ‘gewoon’ weer open

Met een afstand van anderhalve meter is het nog best een beetje wennen en passen en meten. Toch is e...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.