Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

OPROEP: Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door Marèl Holtermans 18 juni 2019

Voor een nieuwe rubriek zijn wij op zoek naar enthousiaste Bosschenaren die ons alles willen vertellen over hun werkdag! Wij zijn namelijk heel erg benieuwd hoe die er precies uit ziet.

Vind jij dat je het allerleukste beroep van de wereld hebt en ben je werkzaam in Den Bosch? Dan zijn wij op zoek naar jou via deze oproep! Wij zijn namelijk hartstikke nieuwsgierig naar hoe een doorsnee werkdag van bijvoorbeeld een Bossche verpleegster, brandweerman of politieagent eruit ziet. Van begin tot eind: hoe start jij je werkdag en waar steek jij vervolgens jouw waardevolle tijd en energie in? En wat vind je het leukst aan jouw werk?

Geef je op!

Lijkt jou het leuk om ons alles te vertellen over je beroep, laat het ons dan weten. Het maakt ons niets uit wat voor beroep je hebt. Van schoonmaker tot timmerman en advocaat tot marktkoopman, we willen het allemaal weten. Stuur een mailtje met een korte introductie naar [email protected] onder vermelding van ‘oproep werkdag’ of reageer bij dit bericht op onze Facebookpagina en wie weet maken wij een leuk artikel over jouw werkdag!

Katjana Gerz Work GIF by funk - Find & Share on GIPHY

Andere rubrieken

Pssst: wil jij ook eens op indebuurt staan, maar dan voor een ander soort artikel? Kan! We zoeken voor verschillende rubrieken nog mensen. Wellicht vind je het leuk om over je favoriete plekken in de stad te praten bij onze Leuk volgens Local-rubriek. Of misschien wil je wel je huis laten zien voor de Binnenkijken Bij-rubriek. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter via Facebook.

Lees ook: 

Een boete van €4500 (!) voor roken: in Den Bosch kun je hem straks krijgen

Voor de Bossche onderwijsinstellingen wordt het ongetwijfeld een groot karwei: hóe maken we de schoo...
Frank Willems

Vet! Frank zet nieuws om in kunst: ‘Soms haal ik inspiratie uit een gesprek op straat’

De Bossche Frank Willems is kunstenaar. Zijn werkplek, gelegen in een voormalige basisschool, staat ...
honderdplussers

Wow: zoveel honderdplussers wonen er in Den Bosch

Je zal maar een taart met honderd kaarsjes mogen uitblazen…! De honderdplussers in Nederland zijn we...

 

adv.