9 x huizen die je koopt voor minder dan 3 ton in Den Bosch!

Door Marèl Holtermans 14 april 2019

Een eigen huis is niet goedkoop. Vooral niet in Den Bosch! Maar als je veel geduld hebt en goed blijft zoeken, kom je misschien wel jouw droomhuis tegen. Wij helpen jou een handje en maakten deze lijst met huizen die onder de drie ton kosten. 

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Ideale gezinswoning

Tadaaa… wij presenteren: de ideale gezinswoning. Ben je klaar met het studentenleven en wil je je écht gaan settelen? Dan is dit een hele mooie optie. De kids vermaken zich prima met hun speelgoed in de ruime woonkamer, terwijl jij een uitgebreide maaltijd klaarmaakt in de open keuken. Kijk even naar die mooie vloer, niets meer aan veranderen!

Lekker klussen!

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is dit misschien wel het perfecte huis voor jou! Bij deze woning kun je alles naar je eigen smaak maken doordat er veel onderdelen verbouwd moeten worden.

Bij het water

Net naast de Ertveldplas ligt deze woning. En ja, ook die voldoet aan onze budgeteis! Het is een ruime hoekwoning in een gezellige straat die wel een moderne touch kan gebruiken. Het huis staat inmiddels al een tijdje te koop, wat voor een fijne onderhandelingspositie kan zorgen….

Hartstikke modern

Vond je het vorige huis te ouderwets? Dan is dit misschien iets voor jou: dit strakke appartement aan de Voltastraat ziet er mooi uit. Je hoeft niets meer aan het huis te doen, wat voor een hele hoop rust kan zorgen. Megagroot voordeel: er is een parkeergarage bij het complex. Hierdoor staat je waggie altijd veilig en droog.

Tegenover de IJzeren Vrouw

Op kruipafstand van de IJzeren Vrouw staat dit appartement te koop. Vanuit de woonkamer kijk je uit op het water, hoe fijn is dat?! Het is een benedenwoning mét een klein tuintje én een balkon. Mocht je toch behoefte hebben aan meer leven, dan ben je in tien minuten in de binnenstad.

Hartje centrum

Moet je miljoenen op de bank hebben voor een hutje in het centrum? Nee hoor! Wij hebben een appartement in de Vughterstraat gevonden dat netjes binnen de drie-ton-grens blijft. De woning is 52 m² groot en heeft een balkon. Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan kun je een heerlijk bad nemen en kom je helemaal tot rust.

Foto: Funda.nl

Ideaal voor forenzen

Net achter het station is dit appartement te vinden. De prijs ligt met €219.000,- ver onder budget, maar waarschijnlijk heb je wel nog wat geld nodig voor de verbouwing. Je woont tegenover de supermarkt (handig) en bent binnen een minuut op het station (ook handig).

Vers van de pers

Dit huis staat pas net op Funda, maar wees er snel bij, want we verwachten dat het snel weg is. De hoekwoning heeft veel slaapkamers en doordat het nog zo nieuw is (gebouwd in 2004) hoef je bijna niets aan te passen. Dus…. snel een afspraak maken!

Kleurrijke woning

We sluiten het lijstje af met dit huis in de Kruiskamp. Zodra je binnenstapt, word je direct vrolijk door de vele kleurtjes. Is het niet naar je smaak? Dan heb je nog een halve ton om het aan te passen, ideaal!

Lees ook:

Binnenkijken bij Valerie

Binnenkijken bij Valerie: ‘Het was liefde op het eerste gezicht bij deze woning’

Valerie Paas woont sinds een jaar samen met haar vriend in een jaren '30 woning. De glas-in-loodrame...
Binnenkijken bij Danielle

Binnenkijken bij Daniëlle: ‘Ik ben gek op retro spulletjes’

Daniëlle van Elst en haar man kochten een jaar geleden hun huis. Ze spaarden hard voor de verbouwing...
binnenkijken bij Maartje

[VIDEO] Binnenkijken bij Maartje: ‘Ik heb met een klein budget iets heel leuks gemaakt’

Maartje Smit (36) is het liefst in haar huisje in de Twaalfmorgenstraat. Het was de bedoeling dat ze...
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.