Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

André Hazes geeft als eerste coronaproof show in Cultuurstad Theaters

Door Marèl Holtermans 3 juli 2020

André Hazes is de eerste artiest die op het podium van het nieuwe Cultuurstad Theaters staat. De zanger treedt zaterdag 18 juli op.

Het is niet alleen het eerste optreden in Cultuurstad Theaters, maar ook de eerste show die André Hazes geeft sinds de maatregelen. Eigenlijk zou de primeur naar caberatier Najib Amhali gaan. Zijn optreden staat op vrijdag 4 september gepland. Aangezien de versoepelingen tegen de verwachting in al vanaf juli ingingen, kon het theater eerder openen.

Cultuurstad Theaters

Cultuurstad Theaters is het nieuwste theater van Den Bosch; het is in de grootste zaal van de Brabanthallen, die beter bekendstaat als Mainstage. De zaal is zo ingericht dat er maximaal duizend gasten aanwezig kunnen zijn zonder de coronamaatregelen te breken. Zowel in het publiek als backstage kan iedereen voldoende afstand houden.

Tekst loopt door onder de foto. 

coronaproof theater
Foto: Jasper Loeffen

De Bossche Zomer

Het concert is onderdeel van De Bossche Zomer, een initiatief vanuit de gemeente om tijdens de coronaperiode tóch leuke activiteiten te organiseren. Op verschillende plekken in de stad worden optredens gehouden en bij de Pettelaarse Schans staat het grootste mobiele reuzenrad van Europa.

Lees ook:

Bossche theaterzaal in de race voor grootste coronaproof theater van Nederland

Een bijzonder nieuwtje voor cultuurliefhebbers: Mainstage wordt het eerste theater van Nederland dat...
kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart: deze BN’ers zie je binnenkort in Theater aan de Parade

Wil jij lachen om de grappen van Jörgen Raymann en Javier Guzman of genieten van de acteerkunsten va...

adv.