Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat doe je eigenlijk met nepwapens die je wint op de kermis?

Door Marèl Holtermans 18 augustus 2019

Gewonnen met touwtje trekken? Ook dit jaar bestaat de prijzenpot op de kermis o.a. uit nepwapens en plastic messen. Wat doe je eigenlijk met deze nepwapens? Onze collega’s van indebuurt Zwolle onderzochten het! 

Nepwapens

Absoluut niet mee over straat lopen, waarschuwt de politie tegen onze collega’s. “Deze nepvuurwapens zijn vaak niet van echte wapens te onderscheiden, zelfs niet door de politie. Dit kan leiden tot ongewenste en gevaarlijke situaties.”

Strafblad

Héél goed om te weten: je kunt zelfs een strafblad krijgen als je met nepvuurwapens buiten rondloopt. In de verpakking houden dus tot je thuis bent. Wij zijn benieuwd naar jouw mening: moeten deze nepwapens verboden worden op de kermis? Laat het ons weten met een motivatie via [email protected] of via de comments op Facebook.

Meer over de kermis:

kermis regen

Attenzione! Zo overleef je de kermis in de regen

Nu de zomervakantie ten einde loopt en iedereen weer terug is van de Costa del Sol, is het hoog tijd...
attracties

Beat the rain! Bij deze attracties op de kermis kun je schuilen

Eerder meldden we dat het helaas gaat regenen met de kermis. Niet getreurd! Je kunt alsnog een hele ...
weersvoorspellingen kermis nepwapens

Dit is de weersverwachting voor de kermis 2019

Als we naar buiten kijken, worden we niet heel vrolijk van het weer. Blijft het zoals het nu is? Nat...

Pssst: wil jij ook eens op indebuurt staan? Kan! We zoeken voor verschillende rubrieken nog mensen. Wellicht vind je het leuk om over je favoriete plekken in de stad te praten bij onze Leuk volgens Local-rubriek. Of misschien wil je wel je huis laten zien voor de Binnenkijken Bij-rubriek. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter via Facebook.

Meer over

Gemeente

adv.