Trouble in trampolinepark! Omwonenden stappen naar de rechter

Door Marèl Holtermans 7 november 2018

De mogelijke komst van een trampolinepark in de voormalige San Salvatorkerk heeft al veel stof doen opwaaien. Mensen die rondom de kerk wonen, zijn het niet eens met de nieuwe invulling van het gebouw. Ze stappen nu naar de rechter om de plannen tegen te houden. 

De kerk staat inmiddels al jaren leeg. Tot op heden was er geen plan wat de nieuwe functie van de kerk zou worden. Totdat Jump XL een kijkje kwam nemen. Het trampolinebedrijf zag direct een kans om daar hét trampolinepark van Den Bosch te openen.

68 bezwaren

Maar daar waren omwonenden niet blij mee. Ze dienden een bezwaarschrift in met 68 redenen waarom het trampolinepark er niet mocht komen. Zo zou er te weinig parkeermogelijkheden zijn en zou het trampolinepark voor geluidsoverlast zorgen. Met alle redenen op zak gingen ze naar de bezwarencommissie, maar die heeft het ongegrond verklaard.

Toch is de strijd nog niet verloren, vinden de bewoners. Ze stappen nu met ongeveer vijftig man naar de rechter. Of het trampolinepark er dus wel of niet komt, is nog onduidelijk. Houd indebuurt in de gaten voor updates!

Lees ook:

Aan tafel met Germaine: ‘In de Surinaamse keuken komen culturen samen!’

Germaine geniet graag van een broodje pom bij Tante Wonnie. Helaas zijn er verder weinig Surinaamse ...
O'G3NE

Leuk! O’G3NE komt dit weekend naar Den Bosch

Rise & Shine! Dat is het thema van Het Turngala dat aankomende zaterdag (10 november) bij Maaspoort ...
Lotte zoekt nier

Man die in gevangenis van Vught zit wil Bossche Lotte nier geven

Het is inmiddels een week geleden dat iedereen kennis maakte met de Bossche Lotte. In een YouTube fi...

Meer over

Gemeente Nieuws

adv.