Bosschenaren beslissen mee over horeca-aanbod in de stad

Door Marèl Holtermans 23 januari 2019

Heb jij wel eens op het terras gezeten en gedacht: ‘Dit missen we in Den Bosch op het gebied van horeca’? Of ben je juist heel erg tevreden over alle horecafaciliteiten in de stad? De gemeente wil graag jouw mening weten!   

De gemeente is bezig met het opstellen van een nieuwe horecavisie en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. Daarom vullen een paar duizend inwoners een enquête in. De resultaten worden meegenomen in de besluitvorming van eventuele nieuwe plannen op het gebied van de horeca.

Stellingen en vragen

Het panel krijgt een paar keer een vragenlijst per mail, waarin algemene vragen staan over het horeca-aanbod in Den Bosch. Denk hierbij aan vragen als: Wat vindt u van het aantal horecagelegenheden en de kwaliteit daarvan? of Hebt u in 2018 een festival of evenement in Den Bosch bezocht? Daarnaast staan er stellingen in het onderzoek waar je eens of oneens kunt invullen.

Eerdere enquêtes

Het is niet de eerste keer dat de gemeente een panel invoert dat een enquête invult over een bepaald onderwerp. Het werd eerder gedaan bij een onderzoek naar de kermis en afvalverwerking. Het laatste onderzoek die op deze manier werd uitgevoerd ging over de lokale omroep Dtv.

Bron: Brabants Dagblad.

Lees ook:

Bloedmaan

Nagenieten: prachtige plaatjes van de superbloedwolfmaan in Den Bosch

Zat jij klaar voor de maansverduistering? Het was koud en ook een beetje mistig in Den Bosch. Een aa...
paleiskwartier

Hoppatee, het Paleiskwartier is binnenkort een restaurant rijker

Het is moeilijk voor te stellen dat het Paleiskwartier een aantal jaar geleden nog niet bestond. Er ...

8 x dit is waarom je liever in Den Bosch woont dan in Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam. Eh... je bedoelt Den Bosch natuurlijk. Onze stad is veel mooier en gezellig...

adv.