Yummie: Bistrotheek PUIK is 1 jaar open en viert feest mét korting

Aangeboden door PUIK Bistrotheek 13 juni 2018

Time flies: het eerste jaar van Bistrotheek PUIK is vliegensvlug voorbij gegaan en eigenaren Steef en Kim Spanjer blikken terug. Dit doen ze met een nieuw menu, waar je je vingers bij aflikt en waarbij de wijn inbegrepen zit. Doen!

Voor wie deze fijne bistrotheek nog niet kent: PUIK is een moderne Franse bistro met een knipoog naar de Aziatische keuken. Steef zegt: ”Het was een bewogen jaar, even wennen een tweede restaurant voor ons – naast FF Swanjéé. We hebben een super fijn team dat ons ontzettend goed geholpen heeft en waar ik enorm trots op ben. Op naar nog véle jaren met PUIK!”

Summer Special

Laat je verrassen! Om het succes van het eerste jaar goed te vieren serveert PUIK een driegangenverrassingsmenu, waarbij je veel kunt proeven. Er worden verschillende gerechtjes in het midden van de tafel gezet, zodat iedereen gezellig kan pakken wat ‘ie wil. Op die manier kun je meteen goed kennismaken met alles wat PUIK te bieden heeft. Van dit speciale menu kun je tot eind augustus genieten inclusief wijn voor maar €40,-!

Dit staat er op het menu

PUIK heeft een selectie gemaakt van gerechten en gekozen voor gerechtjes die typisch bij de zaak passen. Denk hierbij aan een fijne Poké Bowl met gemarineerde zalm, een Steak Tartare van vers gehakte Hollandse beef met Piccalilly, een zacht gegaarde Sukade met jus van laurier én vers gebakken frietjes met huisgemaakte truffelmayo. Het water loopt ons direct in de mond…

Bistrotheek PUIK
Foto: PUIK Bistrotheek
Bistrotheek PUIK
Bistrotheek PUIK
puik
Topper

Speciaal verrassingsmenu bij PUIK

PUIK Bistrotheek
- Geldig t/m 31 aug 2018

Lees ook:

team-puik

Pekingeend, een Poké bowl en Flammküchen: Puik Bistrotheek is van alle markten thuis!

Puik Bistrotheek is het zusje van FF Swanjéé en zit inmiddels bijna een jaar in de Hinthamerstraat. ...
Het terras van PUIK Bistrotheek

Bistrotheek PUIK heeft een nieuw terras en de eerste foto’s bekijk je hier

Het lijkt erop dat de zomer eindelijk haar intrede heeft gedaan in Nederland. Dat betekent dat we me...

PUIK Bistrotheek restaurants en horeca

Nu open17:00 - 22:00

Hinthamerstraat 80, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.