Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Ben runt zijn eigen wijnwinkel in hartje Den Bosch

Aangeboden door Ben’s Favourites Wine & More 28 november 2019

Het zijn drukke dagen voor Ben Scheffers: de Bosschenaar runt zijn eigen wijnwinkel in hartje Den Bosch. En ja, zo met de kerstdagen voor de deur, begint een leuke periode voor Ben’s Favourites Wine & More in de Verwersstraat.

Want, zo benadrukt Ben, in december is het een drukke maar vooral leuke boel in zijn wijnzaak, die hij in juni opende. “Ik ga ontzettend veel doen en wil mensen wijnadvies geven rondom de kerstdagen. Ik vind het tof als mensen langskomen met hun kerstmenu en samen met mij een lekkere wijn-spijscombinatie bedenken. Dat moet zeker lukken, want zoals je ziet, staan er veel wijnen.”

Tekst loopt door onder foto.

wijnzaak Den Bosch
Bij Ben’s Favourites Wine & More ben je ook aan het juiste adres voor relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeaubonnen. Foto: indebuurt Den Bosch

Je gaat met een nieuw verhaal naar huis

Ben deed de afgelopen jaren veel ervaring op als wijnsommelier in diverse sterrenrestaurants. Hij vertelt je daarom ook vol passie over de wijnen. “Ik vind het belangrijk dat mensen het verhaal achter een wijn weten en dat vervolgens mee naar huis nemen. Daarom kunnen mensen in december elk weekend langskomen om wijnen te proeven.”

Wijnwinkel Den Bosch

Als klap op de vuurpijl houdt Ben op zondag 29 december alvast een groot feestje in zijn zaak: dan kun je de hele dag wijnen en champagnes proberen voor oudejaarsavond. Nu al nieuwsgierig naar het aanbod? In de webshop vind je meer info. Uiteraard ben je bij Ben’s Favourites Wine & More ook aan het juiste adres voor relatiegeschenken, kerstpakketten, cadeaubonnen en schoencadeautjes. “Alles kan ingepakt worden voor elk budget en voor elke liefhebber is hier wel iets te vinden.” Nou, waar wacht je nog op? Gauw naar Ben’s!

En o ja, nog meer leuk nieuws: in maart start Ben met wijncursus. Stay tuned dus! 🙂

Lees ook:

Ben’s Favourites Wine & More

It’s wine o’clock! Deze ondernemer start Ben’s Favourites Wine & More in dit prachtige pand

De champagne - of beter gezegd: wijn - kan ontkurkt worden: begin juni opende Ben's Favourites Wine ...


Meer over Ben’s Favourites Wine & More ontdekken?

Ben’s Favourites Wine & More

speciaalzaken

Gesloten09:30 - 18:00

Verwersstraat 59, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.