Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wauw! Stadsbistro Christoffel is vernieuwd en zo ziet het eruit [foto’s]

Aangeboden door Stadsbistro Christoffel 22 januari 2019

Over goede voornemens gesproken… Bij Stadsbistro Christoffel beginnen ze het jaar met een gloednieuwe zaak. De afgelopen tijd is het interieur vernieuwd en ja, de foto’s zeggen genoeg: prachtig! 

Christoffel kennen we natuurlijk allemaal. De sfeervolle stadsbistro is al 22 jaar een begrip in Den Bosch en niet meer weg te denken uit de binnenstad. Vooral tijdens de lunch (12.00 – 14.00 uur) zit het hier ramvol. Ook het bekende magazine Elle Eten schoof eerder aan bij de bistro en merkte terecht op dat ‘alle gerechten hier super op smaak zijn en de service op weinig plekken zo goed is’. Klopt als een bus!

Als je het doet, doe het dan goed…

Toch vond Christoffel het tijd voor een restyling om de zaak nóg gezelliger te maken. De bistro heeft ervoor gekozen om het interieur wat ruimtelijker te maken. Daarom is de tafelindeling aangepast en het plafond verhoogd. De prachtige raampartijen komen daardoor nu nog beter tot hun recht. Verder zijn de toiletgroepen volledig vernieuwd, is alles voorzien van een likje verf, hangt er nieuwe verlichting en – ook niet onbelangrijk – is het meubilair vernieuwd. Je luncht of dinert dus aan gloednieuwe tafels! En zo ziet de vernieuwde Stadsbistro Christoffel er nu uit:

Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel
Foto: Stadsbistro Christoffel

Iedereen is welkom

Ziet er goed uit, hè? Die foto’s smaken naar meer en daarom raden we je aan om snel aan te schuiven bij de bistro. De zaak is elke dag geopend (in de winter vanaf 11.30 uur en ’s zomers vanaf 10.30 uur) voor lunch en diner. Van plan om een hapje te eten bij het restaurant? Reserveer dan vooraf een tafeltje. Dat kan online, telefonisch of via onderstaande button. Voor nu: Bon appétit!


Meer over Stadsbistro Christoffel ontdekken?

Stadsbistro Christoffel lunch

Geopend11:30 - 22:00

Korenbrugstraat 11, Den Bosch

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.

adv.