Vier vakantie in eigen land met dit overheerlijke menu

Aangeboden door Mövenpick Restaurant 5 juli 2018

Een zondag zoals-ie hoort te zijn: schuif aan bij Mövenpick en laat je verrassen door hun ‘Lazy Sunday’ menu. Dit bevat alles wat je wil op een luie zondag en nog een pluspunt: je hoeft zelf niet te koken 😉

Tijdens de zomermaanden kun je bij Mövenpick aanschuiven voor een fijn ‘Lazy Sunday’ menu. Geniet samen met je vrienden en familie van een driegangenmenu voor maar €29,50 per persoon!

Summervibes

Wil je écht het gevoel krijgen dat je op vakantie bent? Neem dan plaats op het fantastische terras van Mövenpick. Manager Wim van der Steen zegt: ”Wij hebben als één van de weinigen in Den Bosch een terras met prachtig uitzicht op het water en waar de hele dag pal de zon op schijnt – daar kun je héél wat middagjes doorbrengen. Uiteraard kun je ook op het terras elk gerecht van de kaart bestellen en uitgebreid borrelen.”

(tekst loopt door onder de foto)

Mövenpick restaurant
Het fijne terras van Mövenpick | Foto: Mövenpick

Lazy Sunday

Meestal heb je op de zondag echt geen zin om urenlang in de keuken te staan en al helemaal niet met deze hitte. Daar springen ze bij Mövenpick slim op in, door het ‘Lazy Sunday’ menu te introduceren. Je krijgt hierbij een perfect gegaarde steak in combinatie met een frisse salade. Yummie! Bekijk de voorwaarden in de aanbieding hieronder:

Steaks en zomersalades voor weinig

Lees ook:

Mövenpick restaurant

Hieperdepiep hoera: Mövenpick bestaat 70 jaar en pakt uit met een nieuwe menukaart

We spraken Wim van der Steen, general manager bij Mövenpick in Den Bosch en al járen werkzaam in het...

Mövenpick Restaurant restaurants en horeca

Nu open06:30 - 23:00

Pettelaarpark 90, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.