Veel Bossche restaurants in de race om Leukste Restaurant van Nederland

Door Marloes van Vliet 12 januari 2018

Maar liefst 20 restaurants uit Den Bosch doen mee om de prijs voor Leukste Restaurant van Nederland in de wacht te slepen. Dat het er zoveel zijn, is voor ons natuurlijk geen verrassing. De Bossche horeca is immers hartstikke top.

Van 4 januari tot 11 februari proberen de restaurants zoveel mogelijk stemmen in de wacht te slepen via de website van de restaurantverkiezing. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een Award Show, waarbij de winnaars op de foto gaan met Katja Schuurman. Geen fan van Katja? Maan en de dj’s van Q-Music komen ook om de muzikale aankleding te verzorgen.

Deelnemers

Wie het al op was gevallen dat er veel ketens meedoen, dat klopt! Er is dit jaar namelijk een speciale Keten Award, waavoor je onder meer kunt stemmen voor de Bossche La Cubanita en Bagels & Beans. Een kleine greep uit de reguliere restaurants die zijn genomineerd: Eetbar DIT, Bar 35, FF Swanjéé, Ome Bernard en Shintori. Voor een compleet overzicht en om je stem uit te brengen, neem je even op deze website een kijkje. Wie weet ga jij daarna wel met een hotelovernachting, een wellnessdag of een bioscoopbon voor twee personen naar huis.