Vamos! Leer koken op z’n Spaans bij Pepe del Sol

Aangeboden door Pepe del Sol 1 februari 2018

Word jij de nieuwe masterchef d’España? Kan zomaar gebeuren tijdens de toffe kookworkshops van Pepe del Sol. Maar het draait natuurlijk niet alléén om het koken van lekkere Spaanse hapjes; gezelligheid staat voorop!

Wil je graag een keer iets anders doen met je collega’s, vrienden of familie? Kies dan voor de kookworkshops bij Pepe del Sol in de Vughterstraat. In deze Spaanse delicatessenwinkel kun je typisch Spaanse producten kopen, maar ook lekker lunchen én meedoen aan workshops. Ook leuk: de tapas die je maakt en Spaanse drankjes die je erbij krijgt kun je kopen in de winkel van Pepe del Sol.

Masterchef d’España

Je begint de kookworkshop met een lekkere cava en je wordt ingedeeld in een kookteam. Vervolgens maak je stapsgewijs – met hulp van de chefkok – authentieke Spaanse gerechten. Denk bijvoorbeeld aan tortilla’s, tapas en pintxos. Tijdens het koken heb je ruim de tijd om gezellig bij te kletsen.

Foto: Pepe del Sol
Foto: Pepe del Sol
Foto: Pepe del Sol
Foto: Den Bosch Tips
Pepe del Sol

Vamos a comer!

Nadat je al deze fantastische Spaanse gerechtjes hebt gemaakt, ga je ze natuurlijk ook opeten. Je gaat je gerecht serveren aan de andere koks – en uiteraard ga je zelf ook de gerechten van je familie, collega’s of vrienden proeven. Louis en Mecheline van Pepe del Sol serveren bij de hapjes de beste bijpassende Spaanse wijnen (of als je liever een Spaans biertje of frisdrank wil, kan dat ook). Na de workshop krijg je de recepten via mail toegestuurd, zodat je thuis gewoon verder kan koken volgens de Spaanse keuken. Lijkt zo’n heerlijke Spaanse kookworkshop jou helemaal het einde? Bekijk dan hier alle informatie!

Pepe del Sol speciaalzaken

Vandaag gesloten

Vughterstraat 75, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.