Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitgebreid tafelen: dit Bossche restaurant bezorgt een wild 4-gangenmenu bij je thuis

Aangeboden door FF Swanjéé 23 oktober 2020

Horeca gesloten? Niet getreurd! FF Swanjéé heeft een menu samengesteld waarmee je thuis een echt restaurantgevoel krijgt. Met maar liefst vier gangen proef je van verse wildgerechten en is het net alsof je een avondje uit bent. 

De herfst gaat hand in hand met het wildseizoen. Daarom vullen de gerechten op dit menu elkaar goed aan. Wat je kunt verwachten van de wildgerechten? Dat mogen wij je vast verklappen. Je diner begint met een vers breekbrood met truffelcrème. Daarna volgt de eerste gang, een terrine van ree met vijgencompote. Door de  pompoensoep bij de volgende ronde waan je je nog meer in herfstsferen. Nadat je je tegoed hebt gedaan aan zacht gegaarde fazantfilet is het tijd voor de ultieme vierde gang: een stoofpot van wildzwijn en hert. Begint je maag al te knorren van het lezen?

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: FF Swanjéé
Foto: FF Swanjéé
Foto: FF Swanjéé
Foto: FF Swanjéé

Warme gerechten

Aangezien je – net als in het restaurant – niet alle vier de gangen tegelijk eet (kan wel natuurlijk), moet je sommige gerechten nog even opwarmen. Gelukkig is er voor die gerechten een instructie hoe je dat het makkelijkste kunt doen. Op die manier is alles heerlijk warm als je het opdient.

Voor jezelf of delen

Bestel je het viergangenmenu voor thuis? Dan zijn alle vier de gerechten helemaal voor jezelf om op te smikkelen. Vind je het leuk om te delen met je gezelschap? FF Swanjéé bezorgt ook hun beroemde Wapazz gerechten thuis voor een shared dining ervaring. Op het menu voor thuis staan veel gerechten die je ook los kunt bestellen. Op die manier stel je je eigen diner samen. Wil je het volledige menu bekijken? Dat kan hier.

Bijpassende wijn cadeau

Kun je niet wachten om je buik rond te eten aan al dat lekkers? Snappen we! Voor € 39,50 per persoon krijg je het viergangenmenu aan je deur afgeleverd. Bestellen kan tot en met 11 november via onderstaande oranje knop met vermelding ‘actie wild menu’. Extra leuk: bestel je nu minimaal twee wild viergangenmenu’s, dan krijg je daar een passende fles wijn bij cadeau. De wijn is speciaal door het team van FF Swanjéé geselecteerd bij de gerechten om je diner nog smaakvoller te maken. Eet smakelijk!

Ook interessant:

FF Swanjéé

Horecaondernemers Kim en Steef: ‘We rijden nu zelf rond om eten te bezorgen’

"We proberen er een positieve draai aan te geven", zegt Steef Spanjer aan de telefoon. Hij is op weg...

Bosch’ mysterie: dit is waar de naam van restaurant FF Swanjéé vandaan komt

In de rubriek Bosch’ mysterie behandelen we iedere week een apart of raar gegeven uit de stad. Deze ...
Steef en Kim Spanjer

Broer en zus Kim & Steef runnen 10 jaar FF Swanjée: ‘Wij maken nooit ruzie’

Samen met je broer of zus een restaurant runnen; Kim en Steef Spanjer doen het al jarenlang. Afgelop...

adv.