Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uiteten bij de buren? Bij dit Bossche evenement kan het!

Door Marèl Holtermans 12 augustus 2019

Er komt een heuse ‘Kook Voor Je Buur 10-Daagse’ naar Den Bosch. Dat klinkt toch hartstikke leuk? Nou, dat is het ook! Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op een lekker maaltje voor hun buren te koken. Noaberschap in optima forma, dat vinden we fijn! Zelfs de burgemeester doet mee!

De Kook Voor Je Buur 10-Daagse gaat op 27 september van start en duurt tot 6 oktober. Stichting Thuisafgehaald roept alle buren op om in die periode een keer voor hun buren te koken, zodat ‘iedereen in Nederland kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en fijn sociaal contact met zijn of haar buren’.

Via deze link kun je aangeven of je zelf een keer wil koken voor mensen in de buurt, of dat je liever ergens een maaltje ophaalt. Je ziet precies welke buren een maaltijd aanbieden. Zo is het niet alleen heel gezellig om een praatje te maken met mensen uit je wijk, maar geniet je ook nog eens van een lekkere maaltijd.

Over Thuisafgehaald

Stichting Thuisafgehaald is opgericht in 2012 door Jan Thij en Marieke Hart. Maar inmiddels is er een heel team achter de schermen aan het werk. Het doel? Buurtgenoten laten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten. Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buren kennen!

Bij een aantal gemeenten doen de wethouders en burgemeesters ook mee aan de Kook Voor Je Buur 10-Daagse. En raad eens, Den Bosch doet ook mee! Lijkt het jou leuk om een keer een maaltijd af te halen bij één van de wethouders of burgemeester? Houdt dan vooral de website in de gaten. Vanaf 1 september zullen alle VIP-maaltijden online worden gezet.

Ga jij koken of ergens een hapje halen?

Laat het ons weten! Dat vinden wij namelijk hartstikke leuk bij indebuurt. Misschien kunnen we zelfs een handje helpen in de keuken!

Lees ook

Collectiv, by Swan

[VIDEO] Leuk! Conceptstore Collectiv. By Swan is open en zo ziet het eruit

Heb je je vakantiegeld nog niet opgemaakt? Mooi zo! Want je kunt het allemaal weer uitgeven in een n...
Boot huren in Den Bosch

Dagje uit steeds duurder, maar deze uitjes in Den Bosch zijn wel betaalbaar (óf gratis)

De prijs van een dagje uit is in de afgelopen vijf jaar gemiddeld sterker gestegen dan de consumente...

Gespot! 5 x toffe meubels die nu te koop zijn op Marktplaats

Wij houden ervan: scrollen door de spulletjes die te koop staan op Marktplaats. Als je goed zoekt, k...

adv.