Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Bossche sushirestaurant hoort volgens Flair bij de top van Nederland

Door Marèl Holtermans 25 juni 2019

Sushi: you hate it or love it. Wij vinden sushi in ieder geval heerlijk en een goed excuus als je een keertje geen zin hebt in koken. Flair maakte een lijst met de beste sushi-restaurants van Nederland, gebaseerd op eigen ervaring en restaurant-reviewsite The Fork. En… er staat een Bosch’ restaurant tussen!

Waar haal je die overheerlijke sushi in Den Bosch dan? We houden je niet in spanning: het is Shizen! Het restaurant dat binnenkort verhuist!

Dit zegt Flair over Shizen:

“Ook voor jouw dosis sushi ben je in Brabant aan het juiste adres, want Shizen Fine Asian Cuisine, dé nieuwe culinaire hotspot, is neergestreken in Den Bosch. Wij krijgen bijna keuzestress van de 90(!) luxueuze gerechten die op de kaart staan. Maar gelukkig heb je ruim de tijd om van alles te proeven tijdens het 2,5 uur durende luxueuze all you can eat concept.” Heb jij al eens gegeten bij Cha House en vond je het ook zo lekker?

Verhuizing

Binnenkort gaat het restaurant verhuizen naar de benedenverdieping van Upstairs. De eigenaar zei hierover: “We zitten niet alleen in het weekend vaak vol, maar soms ook doordeweeks. Het wordt groter, maar we gaan het dan ook beter inrichten. Elke plek moet bijvoorbeeld wel genoeg privacy hebben.”


Meer over Shizen ontdekken?

Shizen restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:30

Hofplein 95-96, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

september 2019

Foto’s Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch: Ben jij gespot? (deel 1)

Wie dit weekend niet in de stad is, mist echt iets. Bourgondisch 's-Hertogenbosch is een opnieuw een...

theater ziezus

Meer over

Eten & drinken

adv.