Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier eet je in augustus in Den Bosch spareribs voor een prikkie (winactie gesloten)

Aangeboden door Lunch- & Dinercafé Van Puffelen 3 augustus 2020

Kunnen we jou midden in de nacht wakker maken voor een portie malse spareribs? Dan zit je goed bij Van Puffelen in Den Bosch. Hier eet je heel de maand augustus zo veel spareribs als je kunt voor een zacht prijsje.

Al 31 jaar komen gasten van heinde en verre om de spareribs bij Lunch- en Dinercafé Van Puffelen te proeven. Sinds jaar en dag worden ze bereid volgens authentieke wijze met als basis een speciale marinade. Doordat de ribbetjes langzaam gegaard worden, valt het zachte vlees zo van het bot af. Als finishing touch gaat er een laagje speciale sticky glaze overheen. Het recept? Dat blijft het geheim van meneer Van Puffelen. De malse spareribs worden geserveerd met friet, knoflookdip en barbecuesaus om je vingers bij af te likken.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Van Puffelen

Zomeractie

Hmm, heb jij ook zo’n trek gekregen in spareribs? In augustus eet je bij Van Puffelen de hele maand onbeperkt spareribs voor € 19,50! Ga je op dinsdag, woensdag of donderdag dineren? Dan krijg je nog eens twintig procent extra korting op alle gerechten en drankjes op de kaart. Wil je liever vis of vega? Of toch zin in een seizoensgerecht? Ook dat kan: de keuze is reuze op de menukaart van Van Puffelen.

Winnen!

Lekker nieuws: wij verloten een waardebon voor onbeperkt spareribs bij Lunch- en Dinercafé Van Puffelen voor 2 personen. Dubbel genieten dus! Wil je winnen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ook als je al abonnee bent, kun je je gewoon inschrijven! Je krijgt dan geen dubbele mails. Meedoen kan tot en met zondag 16 augustus 00.00 uur. Maandag 17 augustus maken we de winnaar bekend.

Deze winactie is inmiddels gesloten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunch- & Dinercafé Van Puffelen. Meer over Lunch- & Dinercafé Van Puffelen ontdekken?

Lunch- & Dinercafé Van Puffelen

restaurants en horeca

Geopend12:00 - 22:00

Molenstraat 4-6, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.