Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Osman van Al Mundo nam zijn reizen mee de keuken in: ‘Je krijgt de wereld op je bord’

Aangeboden door Al Mundo 7 augustus 2020

Zin in een avondje gezellig tafelen met vrienden of familie? Dan hebben wij een heel sfeervol plekje voor je! Restaurant Al Mundo is een verstopte parel in de binnenstad. Je kunt er dineren in een wijnkelder waar een mediterraans sfeertje hangt. Op de achtergrond klinkt sfeervolle muziek. Alsof je even op vakantie bent, gewoon in Den Bosch.

‘De Wereld’ dat is wat Al Mundo betekent, en dat past bij de gerechten op de kaart. Het menu is samengesteld door eigenaar Osman. Hij werd geboren in Egypte en trok op jonge leeftijd heel Europa door. Door het reizen ontdekte hij zijn liefde voor Italië en de omliggende landen. De gerechten op de menukaart nemen je mee op reis naar de mediterraanse sferen.

De wereld op je bord

Bij Al Mundo eet je uit de Franse, Italiaanse, Griekse en Spaanse keuken. Ga je dineren op dinsdag, woensdag of donderdag? Dan eet je drie gangen voor de prijs van twee. Op de uitgebreide menukaart vind je voor ieder wat wils en zelfs glutenvrije gerechten. “Het is een combinatie van mijn ervaring en eigen smaak.” Het is daarom dat Osman zijn restaurant de naam Al Mundo gaf. “Je kunt alle kanten op met de gerechten. Het is de wereld op je bord.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Al Mundo
Foto: Al Mundo
Foto: Al Mundo
Foto: Al Mundo
Foto: Al Mundo

Positieve recensies

Al zestien jaar runt hij zijn restaurant aan de Orthenstraat als een echte levensgenieter. Inmiddels weten de vaste gasten hem goed te vinden. Al Mundo scoort hoog in de recensies en wordt benoemd als ‘betaalbaar, er hangt een ontspannen sfeer en een warme ambiance‘. “Sommige mensen komen hier al jarenlang, ze voelen zich hier thuis”, geeft Osman aan. “Het mooiste verhaal is dat van twee mensen die ooit per ongeluk bij mij naar binnen wandelden, zo leek het. Tien jaar later komen ze nog steeds regelmatig bij mij eten. Dat is prachtig, daarom hou ik van mijn werk.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Al Mundo. Meer over Al Mundo ontdekken?

Al Mundo

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Orthenstraat 284, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.