Restaurant Heinde & Ver gaat binnenkort open in Den Bosch

Door Marloes van Vliet 10 januari 2018

Kleine gerechtjes van heinde en ver, dat krijg je voorgeschoteld bij het nieuwe restaurant met dezelfde naam: Heinde & Ver. Pak je agenda er vast bij en noteer: dit restaurant gaat eind februari open, ná de carnaval.

Flinke verbouwing

Frans Janssen stopte eind oktober met zijn restaurant-café Metropole aan de Orthenseweg, dat zijn vader 66 jaar geleden liet bouwen. Nu is het tijd voor Heinde & Ver – het restaurant dat eind februari haar deuren gaat openen. Om die deuren open te kunnen gooien, is het eerst tijd voor een flinke verbouwing.

De menukaart

Je kunt bij Heinde & Ver terecht voor 55 kleine gerechtjes, die je onbeperkt kunt bestellen. Ook fijn: je mag zo lang blijven tafelen als je wil en je wordt dus niet na twee uur weggekeken zoals bij andere all you can eat restaurants.

Per ronde kun je maximaal twee gerechtjes bestellen. Koffie, thee, frisdrank en licht alcoholische dranken zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf maandag tot en met donderdag gaat het om €32,50 per persoon en in het weekeinde €37,50 dus plan vast een avondje in met je vrienden!

[mc4wp_form id=”5250″]

Heinde & Ver restaurants en horeca

Orthenseweg 60, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Bosch' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Bosch.