Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om naar uit te kijken: deze horecazaken openen in 2020

Door Marèl Holtermans 7 januari 2020

In 2019 zijn best wat horecazaken geopend in onze stad. Restobar Nippen, hamburgerketen Pickles, Seasons… Maar ook in dit nieuwe jaar komen er fijne eetgelegenheden bij in Den Bosch. Wij zetten ze in een lijstje. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Chidoz

Foto: indebuurt Den Bosch

Het is je de laatste tijd misschien opgevallen dat er opvallend veel klusjesmannen in de Visstraat rondlopen. Die zijn druk aan het werk in het pand waar Chidoz komt: een nieuw Mexicaans restaurant.

Burrito’s

Klein lesje Spaans: Chidoz betekent ‘cool’, wat volgens de website het imago is dat ze willen uitstralen. Bij de nieuwe zaak serveren ze onder meer burrito’s, nacho’s en salades. Zie het als een plek voor Mexicaans streetfood.

Andere vestigingen

Chidoz zit al in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam en Haarlem. De Bossche vestiging opent begin februari. Vamos!

Veganstore PLANT

Foto: Faceboopagina Plant

Je eet er 100% plantaardige gerechten te midden van artikelen die ook duurzaam zijn. We hebben het hier over PLANT, de nieuwe veganstore van Den Bosch. Deze winkel opent in het eerste kwartaal van 2020. Eigenaresse Larisa Versluis is geen onbekende in Den Bosch: zij runt ook Oerwoud.

Lange zoektocht

De zoektocht naar het juiste pand heeft maar liefst twee jaar geduurd. “Het zat niet mee”, vertelt Larisa. “Ik had eerder een paar andere panden op het oog, maar dat lukte dan toch net niet. Uiteindelijk heb ik de perfecte plek gevonden: het pand van Foto Het Zuiden. Ik krijg 1 maart de sleutel en hoop een paar weken later open te gaan. Spannend!”

Mancero Kitchen

Mancero Kitchen duurt lang
Foto: indebuurt Den Bosch

Het bordje met ‘Coming Soon’ hangt er al een tijdje. Het is al een jaar geleden dat bekend werd dat de Leeghwaterlaan een horecazaak rijker werd: Mancero Kitchen zou dé plek worden waar we in 2019 een hapje wilden eten. Maar tot op heden is het leeg en stil in het restaurant. Wellicht wordt 2020 het jaar dat het restaurant opengaat. Wij houden je in ieder geval op de hoogte!

Boules Bites Bar

jeu-de-boulesbar
Foto ter illustratie. Foto: Pixabay

Je hebt het misschien al eens voorbij zien komen op indebuurt: we krijgen een jeu-de-boulesbar. Wat dat inhoudt? Je kunt hier borrelen én jeu-de-boules spelen.

Tilburgse vestiging

Het filiaal in Tilburg voorspelt veel goeds: daar zijn tien banen die samen 1.100 vierkante meter beslaan. Er kunnen volgens BD maar liefst driehonderd man in de bar terecht. Je huurt daar een baan voor €21,-. Het maakt niet uit of je in je eentje een potje doet of losgaat met je vrienden. Of dat bedrag in Den Bosch hetzelfde is, moet nog blijken.

Weet jij ook nog een horecazaak die in 2020 opent?

Laat het ons weten via [email protected] of in de comments. Alvast bedankt!

Lees ook:

keulse-kar

Dit zijn de 7 beste betaalbare eetgelegenheden in Den Bosch volgens Tripadvisor

Iedereen die weleens op vakantie is geweest herkent ze meteen, de groene stickers van Tripadvisor. H...
Taste XL getipt

Dit zijn de beste restaurants van Den Bosch volgens de GaultMillau 2020

Feest bij acht restaurants in Den Bosch! Ze mogen de champagne inschenken, want deze culinaire toppe...

Leuk volgens Local Julio: ‘Bij dit restaurant eet je lekkere sushi!’

Leuke plekjes, die zijn er genoeg in de stad. Maar als je de bomen door het bos... eh, leuke plekjes...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.