Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw en héél lekker: shared dining en meer in de Uilenburg

Aangeboden door Sitio 30 oktober 2018

De afgelopen weken hebben ze bij Sitio hard gewerkt aan de nieuwe menukaart. Op de kaart vind je seizoensgebonden gerechten en veel nieuwe smaken. De voorgerechten staan in het teken van shared dining. Lekker!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuw: de weekpasta

pasta
Foto: Sitio

Schuif aan bij Sitio voor een speciale weekpasta. Elke dinsdag, woensdag en donderdag serveert Sitio een wekelijks wisselende pasta voor maar €12,50. Perfect als je even geen zin hebt om te koken!

Driegangenmenu voor weinig

Sitio
Foto: Sitio

Met de ingang van de nieuwe menukaart kun je kiezen voor een driegangenmenu voor €32,50 per persoon. Je hebt keuze uit drie voor-, drie hoofd en twee nagerechten. De voorgerechten worden met vers brood en kruidenboter geserveerd. De hoofdgerechten met frites en truffelmayonaise = om je vingers bij af te likken… Uiteraard kun je ook gewoon à la carte bestellen van de uitgebreide menukaart!

All time favorites

Sitio
Foto: Sitio

Natuurlijk blijven de klassiekers gewoon op de kaart staan. Dit zijn gerechten als carpaccio van runderbil met Parmezaanse kaas en pesto, de hamburger van Brabants rund met cheddar en uienmarmelade, sticky barbecueribs en natuurlijk het beste en meest smaakvolle stuk van het rund: de côte de boeuf.

Wijnen voor de herfst en winter

Sitio
Foto: Sitio

De dagen worden korter, het is tijd om lekker lang te tafelen met een goed glas wijn. Ook de wijnkaart is aangepast op het seizoen. Wat dacht je van een stevige Tempranillo, donkerrood met tonen van vanille en gerijpt op Amerikaans eikenhout. Of ga je voor de volle Sauvignon Blanc met opwekkende zuren? Je kunt alle wijnen per glas bestellen of nog beter: Kom ze proberen tijdens een High Wine sessie met je vriendinnen.

Voor de zoetekauwen

Sitio
Foto: Sitio

Sluit je diner af met een chocoladedessert bestaande uit pure- en melkchocolademousse, meringue, saus en crumble. Of altijd lekker: scroppino!

Lees ook:

Sitio

5 x dit is waarom je aan moet schuiven bij Sitio in de Uilenburg

Nieuwe tentjes ontdekken is één van onze lievelingsbezigheden. Nu is Sitio in de Uilenburg niet per ...

Meer over Sitio ontdekken?

Sitio restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Korenbrugstraat 16, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.