Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mr. Butler nu ook in Den Bosch: deze Bossche horeca bezorgt bij je thuis

Aangeboden door Mr. Butler 16 oktober 2020

Het is in deze tijd minder vanzelfsprekend om uit eten te gaan. Daarom is het superfijn dat je gerechten ook kunt laten thuisbezorgen. In Den Bosch vind je nu een nieuwe bezorgdienst, Mr. Butler. Zij maken het mogelijk dat niet alleen grote ketens of fastservicezaken, maar ook de lokale, kleinere horecazaken bij je thuis bezorgen. En ook nog eens voor een eerlijke prijs, dankzij de lage commissie en extra voordeel van hun partner Sligro. Lees snel welke ondernemers zijn aangesloten en hoe je korting krijgt op je bestelling.

Mr. Butler maakt het voor alle ondernemers mogelijk om hun gerechten bij de Bosschenaren thuis te bezorgen. Via de website van Mr. Butler bestel je een gerecht van jouw favoriete Bossche zaak. De ondernemer bij wie je bestelt, hoeft minder commissie af te staan dan bij een andere bezorgdienst. Zo krijg je dus jouw lievelingsgerecht bij je thuis en help je een lokale horecazaak!

Snelle levering

Bij Mr. Butler bestel je via de website, op desktop of mobiel. Het proces werkt zoals bij andere bezorgdiensten. Je kiest een gerecht uit van een restaurant naar keuze, betaalt makkelijk online en binnen no-time staat het gerecht op tafel. De bezorgers maken gebruik van snelle e-bikes, waardoor jouw keuze voor Mr. Butler ook nog eens milieuvriendelijk is.

Foto: indebuurt Den Bosch

Bekende Bossche zaken

Al heel wat bekende Bossche zaken zijn aangesloten bij Mr. Butler. Denk bijvoorbeeld aan Yalla Yalla Foodbar, Poké Perfect, FF Swanjéé, Hello My Friend, Padrino’s en Tante Wonnie. Nick van Rijn, mede-eigenaar van Tante Wonnie, vertelt: “Mr. Butler vind ik een fijne bezorgservice. De bezorgers hebben herkenbare kleding aan en alles wordt op elektrische fietsen rondgebracht.” Ook bezorgt Mr. Butler in een straal van vier kilometer, dat is verder dan andere bezorgdiensten. “Vier kilometer is een goede max: we bereiken een groter gebied en het eten is nog steeds warm bij aflevering.”

Via Mr. Butler bestel je straks verschillende gerechten van Tante Wonnie. “Natuurlijk ons meest populaire gerecht roti met bijvoorbeeld kip, tofu of garnalen, maar ook saoto soep en moksi broodjes.” Via Mr. Butler bestel je zowel lunch als diner.

Shoptegoed

Ook Kristel Schulte van Poké Perfect Den Bosch, is erg te spreken over de samenwerking met Mr. Butler. “We dragen minder commissie af dan bij andere services, dat is een groot voordeel. Ook het aansluiten gaat gemakkelijk: je krijgt een tablet en sluit ‘m aan. Iedere bestelling die daarop binnenkomt is mooi meegenomen.” Daarnaast heeft Mr. Butler nog meer voordelen. “Via de orders spaar je als ondernemer shoptegoed dat je kunt gebruiken bij Sligro. Voor ons is dat ideaal, want wij doen regelmatig inkopen bij Sligro.”

Korting voor jou én je club

Zit jij bij een studentenvereniging in Den Bosch, of ben je lid van een gezellige sportclub? Dan is het extra voordelig als je bestelt via Mr. Butler. Niet alleen krijg je korting op elke bestelling die je plaatst als clublid, het kortingsbedrag wordt ook nog eens gespaard door je club. Daarvan kan jouw club leuke cadeaus en producten aanschaffen, of gebruik maken van de services van (event)locaties of restaurants in de buurt. Meer informatie vind je op de website van Mr. Butler. Daar vind je ook meer informatie over het aanmelden van je bedrijf of organisatie bij deze bezorgdienst. Bon apetit!

Werken bij Mr. Butler? Bekijk de vacatures op de website!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mr. Butler. Meer over Mr. Butler ontdekken?

Mr. Butler


GeopendHele dag

adv.