Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lunch- en dinercafé Nul73 gestart met bezorgen: dit staat er op het menu

Aangeboden door Nul73 12 mei 2020

Voor wie geen zin heeft om te koken en toch lekker wil eten: Lunch- en dinercafé Nul73 is gestart met het bezorgen van heerlijke maaltijden. Ben je toevallig in de buurt van de Torenstraat? Dan kun je je gerecht(en) ook ophalen.

Het keukenteam van Nul73 heeft een speciale menukaart samengesteld, waarbij je de keuze hebt uit diverse warme en koude gerechten. De chefs doen jouw voorwerk: ze bereiden een dagverse maaltijd. De koude maaltijden zet je meteen op tafel, de warme gerechten hoef je alleen nog in de oven of magnetron te schuiven en Klaar is Kees, eten maar!

Speciale menukaart

De menukaart is net als altijd erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit losse gerechten of een driegangenmenu. Vooraf kun je kiezen uit onder meer carpaccio, tomatensoep, sous-vide en een rilette van makreel. Als hoofdgerecht kun je gaan voor een salade tempeh, salade geitenkaas, gado gado, Thaise garnalen curry, pasta met kippendij, rendang of een Nul73 burger. Tot slot staan er twee desserts op de menukaart: een vegan tiramisu of lemon custard pie. Hmm!

Tekst loopt door onder Facebookpost.

Vanaf dinsdag 12 mei kunnen jullie weer genieten van de eigentijdse gerechten van NUL73. Vanaf dinsdag (12 mei) is…

Posted by NUL73 on Tuesday, 5 May 2020

Bestellen kan (bijna) elke dag

Is dat alles? Nope! Check hier de volledige menukaart. Spontaan honger gekregen en vanavond toevallig geen eten in huis? Dan komt dit even goed uit: Nul73 bezorgt iedere dag, behalve maandag. Er zijn twee bezorgrondes: één tussen 17.00 – 18.00 uur en één tussen 18.00 – 19.00 uur. Als je een voorkeur hebt, kun je dit doorgeven. Eten bestellen kan tot uiterlijk 16.00 uur op dezelfde dag, een bestelling voor een andere dag doorgeven kan ook. Bestellen kan telefonisch via 073 689 3250 of per mail naar [email protected]er.nl (vermeld in de mail ook je naam, adres en telefoonnummer).

Nul73 gestart met bezorgen

De medewerkers van Nul73 bezorgen in Den Bosch, Rosmalen, Engelen, Vught en Empel. Bezorging binnen Den Bosch is gratis bij een bestelbedrag boven de 50 euro. Daaronder wordt 2,50 euro per bestelling gerekend. Dat geldt ook voor alle andere gebieden. Ophalen kan dus ook, zonder extra kosten. Tot slot: de betaling gebeurt contactloos via Tikkie als je bestelt. Kom je het afhalen, dan kun je met de pin betalen. Tip: bij bestelling van 60 euro krijg je een gratis flesje wijn! 😉

Je kunt ook lunch afhalen

En o ja, ook goed om te weten: Nul73 verzorgt naast het diner lunchgerechten. Die kun je elke dag afhalen aan een luik bij het restaurant in de Torenstraat. Goed, een hoop informatie! Hieronder nog even alles op een rijtje:

ZIN IN!Je kunt bestellen bij ons! En….. vanaf morgen 12:00 kun je ook nog eens voor lunch gerechten bij ons…

Posted by NUL73 on Monday, 11 May 2020

Lees ook:

Edo van der Kruis vegan den bosch

Edo van lunch- en dinercafé Nul73: ‘Mijn droom is werkelijkheid geworden’

Edo van der Kruis is eigenaar van lunch- en dinercafé Nul73 in de Torenstraat. Hij nam zeven jaar ge...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nul73. Meer over Nul73 ontdekken?

Nul73 lunch

Geopend11:00 - 22:00

Torenstraat 9, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

adv.