Lekker én handig: Pepe del Sol biedt een complete Spaanse cateringservice aan!

Aangeboden door Pepe del Sol 8 maart 2018

Echt goed Spaans koken is zo makkelijk nog niet. Heb je een feestje thuis of een borrel voor vrienden en wil je wat authentieke Spaanse hapjes op tafel zetten zonder zelf al te veel moeite te doen? Ga dan voor de catering van Pepe del Sol, zo geregeld en boordevol superlekkere Spaanse hapjes!

Pepe del Sol verrast

Als je gebruikmaakt van de catering bij Pepe del Sol, kun je net dat beetje extra verwachten. Zij leveren onwijs lekkere tapas op een gevuld tapasplateau met koude en warme hapjes. Of wat dacht je van overheerlijke pintxos: een tapa op een lekker broodje met een prikker door het geheel – ook nog eens handig om te serveren en het ziet er gezellig uit!

Van paella tot patatas bravas

Denk je nou: héérlijk zo’n tapasplateau – maar ik wil graag een complete Spaanse maaltijd? No problemo! Ook een buffet of volledige maaltijd kan vanuit Pepe del Sol geregeld worden. Van authentieke paella tot patatas bravas tot een compleet buffet met warme en koude gerechten: het is allemaal mogelijk.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Pepe del Sol
Pepe del Sol
Pepe del Sol
Pepe del Sol
Pepe del Sol
Pepe del Sol

Feestje met een Spaans karakter

Is zo’n Spaanse catering nog niet helemaal wat je zoekt, kom dan eens naar PePe del Sol en bespreek met Mecheline en Louis je wensen. Zij kunnen jouw event van A tot Z verzorgen en daarbij je feest een écht Spaans karakter geven. Wat je wens ook is, Pepe del Sol geeft je een op maat gesneden aanbod. Bijvoorbeeld in de vorm van een flamencodans of een proeverij – the sky is the limit.

Pepe del Sol speciaalzaken

Nu gesloten13:00 - 17:00

Vughterstraat 75, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken