Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op Station ‘s-Hertogenbosch

Door indebuurt Den Bosch 10 februari 2020

Er verandert veel op en rondom Station ‘s-Hertogenbosch. Maar er zijn een paar veranderingen die – wat ons betreft – te lang op zich laten wachten; het winkelaanbod bijvoorbeeld! Op sommige andere stations kun je romantisch uiteten of lekker shoppen. Deze zeven winkels zouden wij ook graag op Station ‘s-Hertogenbosch hebben.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons heel rustgevend. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op ons station komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Den Bosch? Dan doe je dat niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Rituals

rituals
Bron: indebuurt

Op onder andere Leiden Centraal en station Groningen is een vestiging van Rituals. De vraag der vragen: waarom niet op ons treinstation? Wij zien het ook wel zitten om tijdens het wachten te neuzen in deze cosmeticashop.

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op Station ‘s-Hertogenbosch? Wie start een petitie?

Sissy-Boy

sissy-boy
Bron: indebuurt

Sissy-Boy is nog zo’n winkel die je op veel treinstations in Nederland hebt, maar helaas niet in Den Bosch. Met deze kledingwinkel op Station ‘s-Hertogenbosch wordt het bijna leuk om vertraging te hebben.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Den Bosch zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie in de comments en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Lees ook:

busstation veranderingen station

Even een overzicht: 5 x dit verandert allemaal bij het station

Het station is meer dan ooit in beweging. Niet alleen door de treinen, maar ook door de veranderinge...

NS wil meer treinen inzetten vanaf station Den Bosch

Op zondag shoppen in Nijmegen of familie bezoeken in Oss? Grote kans dat dit vanaf december iets mak...
station 's-hertogenbosch

Roken en verkoop van tabak binnenkort verboden op stations in Den Bosch

Het is geen geintje: per 1 april kun je geen tabak meer kopen in winkels op Station 's-Hertogenbosch...
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.