Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je volgens jullie de lekkerste oliebollen in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 30 december 2019

Met of zonder krenten, met een zakje poedersuiker of lekker deegachtig? In deze tijd van het jaar scoor je je oliebollen bij de supermarkt, bakker of ouderwetse oliebollenkraam. Wij vroegen jullie waar je de beste oliebollen van Den Bosch kan halen en er werd massaal gestemd. Dit is de uitslag: 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Markt

oliebollen-1024x680
Foto: Pixabay

We beginnen de lijst met de kraam op de Markt. De oliebollen van deze kraam vallen bij velen van jullie in de smaak. “Je weet gewoon dat je hier goed zit!”, aldus een van de stemmers.

Sweet Bakery Sensations

Hoewel niet iedereen het eens is over het uiterlijk van de oliebollenkraam, zijn de oliebollen zelf wel heel mooi. En lekker, volgens velen. Een van de stemmers vindt dat de lekkernijen hier ‘smeuïg en tegelijkertijd krokant’ zijn.

Praxis

oliebollen
Foto: ANP

Naar de Praxis voor gereedschap? Nee joh! Deze tijd van het jaar moet je naar de bouwmarkt voor goede oliebollen. Althans, als we de vele stemmen mogen geloven. “Daar kan geen kraam tegenop!”

De IJsbeer

oliebollen
Foto: ANP

Cafetaria De IJsbeer behaalt een mooie vierde plek. Een van de lezers rijdt hier speciaal naartoe op oudjaarsdag, ook al is het ver. “Het is het waard om een flink stuk om te rijden …”

’t Oliebolleke

De oliebollen van ’t Oliebolleke zijn razend populair. Het is dan ook niet voor niets dat ze als derde uit onze test kwamen. De ballen vallen goed in de smaak bij jullie. Volgens sommige stemmers haal je hier the best in town!

Brinksma

oliebollen
Foto: ANP

Op de tweede plek in onze peiling staan de oliebollen van Brinksma, de kraam op de Parade. Op de Facebookpagina en in de mail stroomde de ene lofbetuiging na de andere binnen. Veel mensen kunnen ook de goede service van Brinksma erg waarderen. “Het is er altijd supergezellig!”

Oliebollen, Italiaans ijs en gebakspecialiteiten Intratuin Rosmalen

Normaal gesproken blijven we bij indebuurt binnen Den Bosch. Maar het aantal stemmen voor deze Rosmalense kraam was zó groot, dat we er gewoon niet omheen kunnen. Half Den Bosch wijkt uit naar Rosmalen voor de lekkernij van Oliebollen, Italiaans ijs en gebakspecialiteiten Intratuin Rosmalen. Smakelijk!

Lees ook:

Oud en nieuw in Den Bosch 2019: dit zijn de leukste feestjes

Zoeken jij en je vrienden nog een leuke NYE-party in Den Bosch? Hier vind je de leukste oud en nieuw...
Deeg

Delizioso! Hier scoor je volgens jullie de beste pizza van Den Bosch

We vroeger jullie eerder waar je de lekkerste pizza’s van Den Bosch kunt verorberen. Dat hebben we g...

Wil je (w)eten: bij deze restaurants in Den Bosch eet je met kerst

Als thuis gourmetten of fonduen niet voor jou is weggelegd tijdens de feestdagen, is het heerlijk al...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.