Hier bestel je het lekkerste eten tijdens de feestdagen

Aangeboden door Thais afhaal Pranee 4 december 2018

Ben jij dit jaar degene die het complete kerstdiner voor je familie én aanhang op tafel zet? Waarschijnlijk krijg je bij de gedachte alleen al een paniekaanval. Gelukkig hebben we een gouden tip voor je: bij Thais Afhaal Pranee kun je op eerste en tweede kerstdag de allerlekkerste Thaise gerechten afhalen. Ideaal!

Doe je bestelling vooraf

Wil je er zeker zijn van een zeer uitgebreid Thais kerstmenu op tafel? Zorg dan dat je vóór vrijdag 21 december je bestelling en tijdstip doorgeeft aan Pranee. Hoe kun je het best bestellen? Pranee: ”Het liefst zien we dat je langskomt in het restaurant zodat we direct een passende tijd kunnen afspreken en de betaling in orde kunnen maken. Wij zorgen er op eerste of tweede kerstdag voor dat je bestelling op de afgesproken tijd voor je klaarstaat. Je kunt ‘m dan direct meenemen, want we maken alles vers en warm – zodat je het meteen kunt serveren!” Bellen kan natuurlijk ook, maar zorg wel dat de betaling voor 21 december in orde is gemaakt.

Uit deze gerechtjes kies je

Op de menukaart bij Thais Afhaal Pranee staan genoeg overheerlijke, typisch Thaise gerechten. De complete menukaart kun je hier bekijken en we verklappen vast: eigenlijk is alles lekker bij Pranee. Wil je liever op nieuwjaarsdag je vrienden verrassen met deze gerechtjes? Kan ook, zelfs dan zijn ze open! Voor nieuwjaarsdag geldt hetzelfde: bestel op tijd en Pranee zorgt ervoor dat je op 1 januari jouw lievelingsgerecht kunt verorberen!

Foto: Pranee
Foto: Pranee
Foto: Pranee
Foto: Pranee
Foto: Pranee

Lees ook:

Pranee Thais afhaalrestaurant

Handig! Dit overheerlijke Thaise restaurant bezorgt vanaf nu je eten aan huis

Op de Zuiderpassage kun je de allerlekkerste gerechten verorberen, bij Thais afhaalrestaurant Pranee...
Pranee

Net open: het smaakvolle Thaise afhaalrestaurant Pranee

Kwijlen geblazen: sinds twee weken kun je in de Zuiderpassage de allerlekkerste Thaise gerechten afh...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thais afhaal Pranee. Meer over Thais afhaal Pranee ontdekken?

Thais afhaal Pranee thaise restaurants

Vandaag gesloten

Vondelstraat 6 , Den Bosch

Bekijk meer:thaise restaurants

adv.