Hieperdepiep hoera: Mövenpick bestaat 70 jaar en pakt uit met een nieuwe menukaart

Aangeboden door Mövenpick Restaurant 6 maart 2018

We spraken Wim van der Steen, general manager bij Mövenpick in Den Bosch en al járen werkzaam in het restaurant. Hij legt ons alles uit over het 70 jarig bestaan van Mövenpick en waarom dat zo’n speciale gelegenheid is.

Back to the basics

Het is feest bij Mövenpick. Anderhalve maand lang wordt het 70 jarig bestaan gevierd met een gloednieuwe kaart en een bijpassend boekje met alle recepten van de gerechten, ter inspiratie. Van 10 maart tot en met 20 april kun je gebruikmaken van deze kaart en de lekkerste gerechten bestellen. Wim vertelt: ”Bij Mövenpick draait het echt om de beleving en daarom hebben we een speciaal menu laten ontwikkelen om te vieren dat we 70 jaar bestaan. De gerechten die op de kaart staan zijn enorm klassiek. Wat we vroeger kookten is namelijk onwijs lekker, we gaan terug naar de basics!”

Wat staat er zoal op deze speciaal ontwikkelde kaart? Coquilles met avocado als voorgerecht, overheerlijke biefstuk en een wortelwafel, geïnspireerd op the good old days – een voorproefje bekijk je op de foto’s hieronder:

(tekst loopt door onder de foto’s)

70 jaar Mövenpick
70 jaar Mövenpick
70 jaar Mövenpick
70 jaar Mövenpick
70 jaar Mövenpick

Heerlijk genieten op het terras

”Wij hebben als één van de weinigen in Den Bosch een terras met prachtig uitzicht op het water en waar de hele dag pal de zon op schijnt – daar kun je héél wat middagjes doorbrengen. Uiteraard kun je ook op het terras elk gerecht van de kaart bestellen en uitgebreid borrelen. Ons restaurant en het terras staan open voor iedereen, we focussen ons dan ook niet op een specifieke doelgroep, iedereen is welkom!”

(tekst loopt door onder de foto)

wim-van-der-steen
Wim van der Steen: general manager bij Mövenpick in Den Bosch

Mövenpick koffie, chocola en meer

”We zijn jaren geleden begonnen met het maken van eigen Mövenpick producten, zoals het welbekende Mövenpick ijs. Inmiddels hebben we daar chocola, koffie, wijn  maar ook zalm en jam aan toegevoegd. We vinden het gevoel voor eten en drinken super belangrijk en koken daarom ook anders. Het restaurant is hier geen ‘bijproduct’ maar juist een hoofdproduct en daar focussen we ons dan ook ontzettend op. Het gaat om écht goed dineren met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.”

Mövenpick Restaurant restaurants en horeca

Nu open06:30 - 23:00

Pettelaarpark 90, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca