Heb je haast? Deze gezonde to go hapjes van Fifty Fifty moét je proeven!

Door Sylvie 17 januari 2018

Fifty Fifty is je vast wel bekend. Deze gezonde afhaalcorner is uniek in onze binnenstad. En met voor de helft healthy food en voor de andere helft guilty pleasures is er voor ieder wat wils! Weet je niet wat je moet kiezen tussen al dat lekkers? Wij gingen op zoek naar de populairste Fifty Fifty to go hapjes en proefde deze uiteraard graag voor jullie!

De beste chicken taco’s van Den Bosch

Denk je aan Fifty Fifty, dan denk je aan taco’s. Vooral de Chicken Taco’s gaan als warme broodjes over de toonbank. De kaart wisselt wel eens, maar deze taco met kip zal altijd blijven. Een gezonde, snelle en lekker gekruide hap en door de toevoeging van lente-ui en radijs geeft deze taco je ook nog een echte kick!

fiftyfifty-chicken-taco-den-bosch-tips
Foto: Sylvie | indebuurt Den Bosch

Stamppot to go

Ben je laat thuis en heb je geen tijd of zin om te koken? Dan kun je bij Fifty Fifty tijdens de koude winterdagen een overheerlijke stamppot afhalen. Sinds ze tot 20:00 uur ’s avonds open zijn, gaan deze heel hard. Eke week wisselt de stamppot, dus je wordt wekelijks verrast met een nieuw, lekker recept! Houd de Fifty Fifty Instagrampagina goed in de gaten. Ze delen namelijk continu nieuwe gerechten op hun feed!

Hot & happening

Ook helemaal hip is de Poke Salad – deze trend is over komen waaien vanuit Hawaï. Bij Fifty Fifty is deze frisse salade super populair. Je eet hem bijvoorbeeld met zalm, edamame en mango. Heb je zin in een boost voor je weerstand? Probeer dan eens de versgemaakte gembershot met kurkuma voor een directe kickstart en zeg maar dag tegen de heersende griep!

Foto: Sylvie | indebuurt Den Bosch
Foto: Sylvie | indebuurt Den Bosch
Foto: Sylvie | indebuurt Den Bosch

Fifty Fifty lunch

Nu open09:30 - 20:00

Snellestraat 54, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Meer over

Eten & drinken

adv.