Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Den Bosch

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Den Bosch op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bottles & Bites

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#weekendvibes #bottlesandbites #korenbrugstraat #winebar #over400differentwines #shertogenbosch #uilenburg

Een bericht gedeeld door Bottles & Bites (@bottlesandbites_db) op

De Uilenburg in Den Bosch is supersfeervol: het is er niet voor niets altijd druk. Er staan altijd wel Bosschenaren met een drankje in hun hand op straat, weer of geen weer. Vooral op zondagmiddag hangt er een relaxte borrelsfeer. Zo ook bij Bottles & Bites! Hier kun je knus met je vrienden of familieleden zitten en samen een spelletje spelen. Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel trek in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want op de kaart staat FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitterlemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

Bagatelle

Bagatelle
Foto: Facebookpagina Bagatelle

Je vindt Bagatelle midden in de Hinthamerstraat. Het pand heeft een lange geschiedenis. Een paar honderd jaar geleden zat hier het eerste gasthuis van Den Bosch. Daarna kreeg het pand nog een aantal andere bestemmingen, waaronder een boekenzaak en een kledingwinkel. Halverwege de jaren ’70 werd het zaakje een horecabestemming met de naam Bagatelle. Deze naam kwam niet tot stand na een potje scrabbelen, maar het was afgeleid van een kasteel in Parijs. De Graaf van Artois schonk zijn geliefde een kasteel (kan gewoon) en dat was voor hem een kleinigheidje, ofwel een ‘bagatelle’.

Als je hier wat gaat drinken, ga je even terug in de tijd en adem je historie in. Er staan gezellige tafeltjes met bistrostoelen en er lopen de hele dag mensen langs. Een perfecte plek voor de zondagmiddag, dus!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Café CinQ

Foto: Facebookpagina CinQ

In oktober is het vaak te koud om buiten te zitten. Bij Café CinQ heb je alsnog het gevoel dat je op het terras zit: het café heeft énorm grote ramen waardoor je elk zonnestraaltje kunt meepakken. Hallo zomergevoel op een herfstdag! Op de menukaart staan lekkere borrelhapjes, zoals nacho’s. Kortom: de perfecte plek om je zondagmiddag door te brengen!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.