Feest! Hier eet je nu driegangen voor maar €25

Aangeboden door Le Méridien 5 februari 2019

Hieperdepiep… Hoera! Restaurant Le Méridien bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd. Je eet er nu een maand lang driegangen voor – heel toepasselijk – €25 per persoon. De actie geldt tot en met 28 februari. 

We kunnen niet meer om Le Méridien heen. Het restaurant is al sinds 1993 een begrip in de Korte Putstraat. Heb je er weleens gegeten? Dan hoeven we je natuurlijk niet te vertellen hoe lekker (en goed) het eten is! Nog nooit aangeschoven? Gauw doen, want bij de zaak kun je genieten van diverse vis- en vleesgerechten. Wat te denken van de Speciales Gillardeau oesters, een echte klassieker op de overheerlijke menukaart! Die móet je proeven.

Culinair genieten

De keuken van Le Méridien zorgt er elke avond voor dat gasten culinair worden verwend. Wil je bij je diner een lekker wijntje? Dan zet de gastvrije bediening een heerlijke wijn op tafel. En dat wordt gewaardeerd! Het is niet voor niets dat het sfeervolle Le Méridien al 25 jaar in de Korte Putstraat zit.

Driegangen voor maar €25

Eigenaren Fouzia en Ahmed willen dat jubileum samen met jou vieren en daarom hebben ze nu een te gekke actie (die geldt van zondag tot en met donderdag): je eet in februari driegangen voor maar €25 per persoon. Te gek! Kom jij ze ook persoonlijk feliciteren? Een tafel reserveer je door even te bellen naar 073 – 612 22 26. Laat dan weten dat je komt voor het 25-jarig jubileummenu.

Lees hier meer over de actie:

le-meridien
Topper

Driegangen jubileummenu voor €25

Le Méridien
- Geldig t/m 28 feb 2019Deze bijdrage wordt je aangeboden door Le Méridien Meer over Le Méridien ontdekken?

Le Méridien

restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 22:00

Korte Putstraat 20, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.