Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze tosti’s van nieuwe hotspot The Tosti Club moét je proeven!

Aangeboden door The Tosti Club 7 maart 2018

Vergeet die kleffe, platgedrukte tosti’s die je in de sportkantine of na een avondje stappen naar binnen werkt: The Tosti Club brengt tosti’s naar een hoger niveau. Als je deze eenmaal hebt geproefd, wil je nóóit meer iets anders.

Tosti’s van de plaat

Wij Nederlanders zijn de grootste tosti-eters ter wereld: we eten ‘m ’s ochtends bij het ontbijt, ’s middags als lunch én als avondeten. Met dit bijzondere feit in zijn achterhoofd opende Jacco Heijkoop een jaar geleden tostirestaurant The Tosti Club in het Paleiskwartier. Zijn grote inspiratiebron was zoon Coen, die een grote voorliefde heeft voor molens én tosti’s. Die liefde voor tosti’s komt door zijn opa: hij maakte altijd échte tosti’s voor Coen, en echte tosti’s, die komen natuurlijk van de plaat.

Plakken van 1,8 centimeter

Coen werkt bij de molenaar die het meel voor The Tosti Club maalt. Met dit meel maakt Bakkerij Vromans speciaal tostibrood voor The Tosti Club. Dat brood wordt in dikke plakken van 1,8 centimeter gesneden, belegd met verse ingrediënten en vervolgens op de plaat gebakken. Net zoals opa dat altijd deed. Vervolgens gaat de tosti nog even de oven in. Het resultaat? Een knapperige, dikke tosti, waarbij alle ingrediënten maximaal tot hun recht komen.

(tekst loopt door onder de foto’s)

The Tosti Club | Foto: indebuurt Den Bosch
The Tosti Club
The Tosti Club
The Tosti Club in Den Bosch
Foto: The Tosti Club

Flexwerken bij The Tosti Club in Den Bosch

Als je The Tosti Club op het Paleiskwartier binnenstapt, voel je meteen de relaxte sfeer die er hangt. Deze hotspot is de perfecte plek om je laptop open te klappen en eens flink wat werk te verrichten – de locatie is namelijk ideaal. Neem bijvoorbeeld een plek aan de bar, uitkijkend op het raam en de inspiratie komt naar je toe.

Inmiddels is The Tosti Club uitgebreid met vestigingen in Nuland, Nijmegen, Rotterdam en Breda en willen ze meerdere vestigingen openen in onze hoofdstad.


Meer over The Tosti Club ontdekken?

The Tosti Club lunch

Gesloten08:00 - 20:00

Hofplein 1, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

adv.