Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bistro Tante Pietje liet zich inspireren door gasten voor kerstmenu: ‘Alles is mogelijk’

Aangeboden door Bistro Tante Pietje 25 november 2020

Mogen we met kerst nou wel of niet aanschuiven voor een diner bij onze geliefde Bossche horeca? Eén ding is zeker: Tante Pietje is deze kerst geopend voor afhalen en bezorgen. “Als het mag ben je van harte welkom in ons restaurant. We staan daarnaast ook voor je klaar om je thuis een fijne kerst te bezorgen.”

Een pasteitje met wild ragout, malse spareribs, zalmfilet teriyaki, carpaccio met truffelmayo, christmas cheesecake… Loopt het water je al in de mond? Al dit lekkers en meer krijg je in de kerstbox van Bistro Tante Pietje. “De kerstbox zit vol winterse kerstgerechten aangevuld met de favorieten van onze gasten”, vertelt eigenaar Kees Lankhaar. “Zoals ‘Vloek Van Den Bosch’, een gerecht met gamba’s in pittige roomsaus. Dat staat al 18 jaar op de kaart, omdat het zo lekker is.” Naast de gerechten, kun je de box zelf aanvullen met extra’s zoals oesters, frietjes en scroppino.

Geïnspireerd door jou

“Alles is mogelijk”, vertelt Kees. “We willen onze gasten graag tegemoet komen. De gastvrijheid die we normaal bieden in het restaurant, brengen we nu bij de mensen thuis.” Het team van Bistro Tante Pietje luistert naar de wensen van hun gasten. “We kregen veel aanvraag voor het afhalen en thuisbezorgen. Zelfs mensen van buiten Den Bosch misten onze gerechten. Dat heeft ons geïnspireerd om de kerstboxen te maken, zodat het hoe dan ook een smakelijke kerst wordt.”

Deluxe kerstbox

De kerstbox zit vol kleine gerechten die je kunt delen met je gezelschap. Het delen van je diner past goed bij de kerstgedachte. Daarnaast proef je veel verschillende smaken. Wil je flink uitpakken tijdens de feestdagen? Dan is de kerstbox deluxe een goed idee. Hierbij krijg je vier extra gerechten: pizza tonijn, bospaddestoelen truffelsoep, tournedos en een halve kreeft per persoon. Extra feestelijk: in de box zitten twee flesjes prosecco met echte Tante Pietje wijnglazen.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Bistro Tante Pietje
Foto: Bistro Tante Pietje
Foto: Bistro Tante Pietje

Thuis de oven in

Tijdens de kerstdagen worden alle bestellingen oven-klaar afgeleverd met instructies om ze thuis warm te maken. “Je hebt geen koksopleiding nodig om het diner thuis op te warmen. We hebben de handelingen zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen.”

Ready to eat

Kun je niet wachten tot kerst? Snappen we. Gelukkig kun je nu ook al thuis genieten van de gerechten van Bistro Tante Pietje. Je bestelt een sharebox online via de website of stel je eigen menu samen met alle losse gerechten. Je kunt zelf kiezen hoe je de bestelling wilt ontvangen. Schuif je het zelf thuis in de oven of wil je meteen aanvallen? Je kunt je bestelling warm afhalen in de Korte Putstraat of laat het thuis bezorgen. “We rijden rechtstreeks met de warme gerechten naar je toe, tot een straal van twintig kilometer buiten Den Bosch.”

Kerstpakketten

“Een gast vroeg ons of wij ook kerstpakketten konden verzorgen en natuurlijk zei ik ja”, vertelt Kees enthousiast. “We hebben nu een superleuk basis kerstpakket voor bedrijven dat wordt afgestemd op jouw wensen.” In het basis kerstpakket krijg je bijvoorbeeld een Wagyu salami worstje, Reypenaerkaas, Tony’s Chocolonely, een dinerbon, prosseco, Tante Pietje wijnglazen en nog veel meer. “Je kunt dit uitbreiden hoe je wil. Wij maken deze pakketten op maat.”

Pre-order je kerstbox, kerstpakket of bestel vanavond al een diner via onderstaande oranje knop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bistro Tante Pietje. Meer over Bistro Tante Pietje ontdekken?

Bistro Tante Pietje

Geopend15:30 - 00:00

Korte Putstraat 14, Den Bosch

adv.