Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Bossche restaurants kun je een paasontbijt of -diner voor thuis bestellen

Door Marèl Holtermans 8 april 2020

Van een paasontbijt tot een paasbrunch of paas-driegangendiner; we vieren Pasen dit jaar misschien niet zoals anders, maar wél met lekker eten van deze Bossche restaurants.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Gusto

Bij restaurant Gusto staat eigenaar Albert al klaar in zijn konijnenpak. Pasen kan wat hem betreft niet snel genoeg beginnen! Bij het restaurant kun je kiezen uit verschillende gerechten. Ga je voor een panino caprese of toch voor een carpaccio? Je kunt de gerechten zelf ophalen bij de winkel.

View this post on Instagram

Komend weekend is het Pasen! En jullie hoeven ons niet langer te missen, want zaterdag, zondag en maandag is het weer even mogelijk om te genieten van onze heerlijke schaaltjes Antipasti! Je kunt kiezen uit de volgende lekkernijen voor €12,50 per persoon, vanaf 2 personen per gerecht te bestellen: Piccolo de Luxe / Carpaccio di Bresaola / Vitello Tonnato / Caprese – Panino in de smaken olijf, tomaat, wit of volkoren €1,75 per bol Op alle drie de dagen is afhalen in de winkel mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Blijf je liever thuis? Dat snappen we! Daarom komen we je bestelling tussen 15.00 en 17.00 uur in Den Bosch, Rosmalen en Vught graag thuis bezorgen. Alles uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen. Geef je bestelling vóór vrijdag 10 april 12.00 uur door per mail op [email protected] met vermelding van je adres, 06-nummer, of je komt ophalen of het thuisbezorgd wil krijgen en voor welke dag je wil bestellen. Hierna ontvang je een betaalverzoekje. Wij hebben weer super veel zin om een weekendje aan de slag te gaan! Deel dit berichtje met je vrienden en familie en dan staat deze Paashaas dit weekend misschien wel voor je deur!

A post shared by Gusto Den Bosch (@gustodenbosch) on

Breton

Ook bij Breton wordt hard gewerkt om Den Bosch van een paasdiner te voorzien. Iedereen kan een bestelling doorgeven en met de feestdagen genieten van een – lekker traditioneel – aspergegerecht! Je hoeft zelf niets meer te doen aan ‘het witte goud’ en kan direct aan tafel om het op te peuzelen. Bestellen kan via de website.

VISCH

De medewerkers van VISCH zijn druk in de weer om alle schotels op tijd af te hebben, maar ze zorgen ervoor dat heel Den Bosch voorzien is van een maaltijd. Wil jij je ook door hen in de watten laten leggen? Via deze link kun je bestellen.

BUURT

Bij BUURT hebben ze een ‘paasdrive’ gerealiseerd. Dit betekent dat jij veilig vanuit je auto een paasbrunch kunt ophalen. Via de website kun je een vegetarische- vlees- of visbox bestellen. Meerdere kan natuurlijk ook!

View this post on Instagram

LINK IN BIO

A post shared by BUURT (@buurtdenbosch) on

Café Herman

Een broodje, een sapje, een kleine snack erbij. Bij Café Herman is genoeg te eten! Ook met Pasen.

Café de Unie

Je moet snel zijn, want je moet voor donderdag 9 april besteld hebben, maar dan heb je ook wat! Je krijgt een uitgebreide lunch voor twee personen. Wie wil?

Amicia & Famiglia

Luxe dineren? Lekker genieten met een pizza zul je bedoelen! Dat hebben ze bij Amicia & Famiglia bedacht. Ook daar kun je bestellen, mits je dat wel minimaal een dag van tevoren doet.

Borrel na met Wijn bij Stijn

Toegegeven: het is geen paasontbijt of -diner, maar de dag is pas echt afgesloten na een borrelhap in de avond. Daar zorgt Wijn bij Stijn voor! Via de website kun je een borrelplank met fles wijn bestellen. Goede manier om de dag af te sluiten!

Weet jij nog een ander restaurant?

Laat het weten via [email protected] of laat het achter in de comments.

Lees ook:

Deze Bossche restaurants bezorgen eten in tijden van coronavirus

Even naar een restaurant voor een hapje of drankje zit er in ieder geval tot 6 april niet in, vanweg...
FF Swanjéé

Horecaondernemers Kim en Steef: ‘We rijden nu zelf rond om eten te bezorgen’

"We proberen er een positieve draai aan te geven", zegt Steef Spanjer aan de telefoon. Hij is op weg...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.