Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Bossche supermarkt is boodschappen doen echt een uitje

Aangeboden door Amazing Oriental Den Bosch 22 mei 2020

Voor wie dol is op de Aziatische keuken: je hoeft niet ver te reizen voor ingrediënten voor een heerlijke curry, zelfgemaakte loempia’s, noedels en dim sum hapjes. Het kan gewoon in eigen stad. Plan een paar uurtjes vrij, type ‘Amazing Oriental Den Bosch’ in Google Maps en hoppa, op naar de Gruttostraat!

Bereid je voor, want zodra je de supermarkt binnenloopt, is er geen ontkomen meer aan. Bij Amazing Oriental vind je meer dan tienduizend A-merken uit Azië. Da’s een heleboel! De super verkoopt de lekkerste sauzen voor curry’s, sambals die je gerechten net wat extra’s geven, tientallen soorten noedels of dim sum hapjes die je heerlijk kunt frituren en stomen.

Shopwalhalla in

Is dat alles? Nope! Als je liefhebber bent van de Aziatische keuken, dan is een bezoek aan de supermarkt absoluut de moeite waard. Tip: zorg dat je met een lege maag aankomt, want ze hebben ook een foodcorner met Aziatische snacks en bubble tea. Maak daar tijdens het shoppen even een pitstop en leer de Aziatische keuken nog beter kennen.

Tekst loopt door onder foto. 

Amazing Oriental Den Bosch
Foto: Amazing Oriental

Kookdemonstraties en proeverijen

Sta je open voor een ‘snelcursus’ Aziatisch koken? Lucky you: de supermarkt aan de Gruttostraat verzorgt regelmatig kookdemonstraties en proeverijen. Ze koken hier met de producten van de supermarkt. Mocht je daarna enthousiast zijn, dan kun je met een volle boodschappentas huiswaarts keren. Zie je: deze supermarkt is echt heel wat anders dan ‘normaal’. Let op: vanwege de coronacrisis zijn de kookdemonstraties en proeverijen tijdelijk stopgezet, half juni worden deze hervat.

Amazing Oriental Den Bosch

Het is tijd om dit Aziatisch avontuur zelf te ervaren! Amazing Oriental Den Bosch is van maandag tot en met zaterdag open van 10.00 – 19.00 uur en op zondag van 12.00 – 18.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Amazing Oriental Den Bosch. Meer over Amazing Oriental Den Bosch ontdekken?

Amazing Oriental Den Bosch supermarkten

Gesloten10:00 - 19:00

Gruttostraat 37, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:supermarkten

adv.