Als picknicken in het park geen optie is: 5 x high tea in Den Bosch

Door Marloes van Vliet 1 augustus 2017

Zomer in Nederland: van plek naar plek sprinten om te schuilen voor de regen. Oké, toegegeven: soms laat de zon zich zien en is het heerlijk, maar optimaal genieten in bijvoorbeeld een parkje is er vaak niet bij. Daarom is het een fantastisch idee om gezellig met je vrienden te gaan high tea’en. Hierbij de beste high tea spots volgens ons, smakelijk!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zoetelief

zoetelief-high-tea
Foto: Zoetelief

Iedereen in Den Bosch weet Zoetelief te vinden in het gezelligste straatje van Den Bosch: de Korte Putstraat. Zoetelief serveert een overheerlijke high tea voor €21,50 p.p die je echt een keer moet proeven dus trommel je vrienden op en gáán!

Zoetelief restaurants en horeca

Nu open11:00 - 01:00

Korte Putstraat 10, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Yoghurt Barn

high-tea-yoghurt-barn
Foto: Yoghurt Barn

Bij de Yoghurt Barn kun je niet alleen terecht voor yoghurt, nee, ze bieden ook een zeer uitgebreide high tea voor €19,95 p.p. aan. En dat wil je, geloof ons maar. Wil je toch een gokje wagen in je geliefde park en daar al dit lekkers nuttigen? Kan ook! Yoghurt Barn verzorgt picknickmanden die zó mee het park in kunnen.

Yoghurt Barn lunch

Nu open08:30 - 18:00

Orthenstraat 5-7, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Pilkington’s

high-tea-pilkingtons-den-bosch
Foto: Pilkington’s

Are you hungry? Daar weten ze bij Pilkington’s wel raad mee. Bij dit schattige tentje serveren ze een echte Engelse high tea voor €24,50 p.p. geheel in stijl. Absolute aanrader voor iedereen die wild wordt van scones, apple-crumble en marmelade hmm..

Pilkington’s lunch

Nu open10:00 - 22:00

Torenstraat 5, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Bitterzoet

high-tea-bitterzoet
Foto: Bitterzoet

Bij Bitterzoet kun je voor €19,50 p.p. genieten van een high tea om je vingers bij af te likken. Dit tentje is te vinden aan één van de gezelligste pleintjes van Den Bosch aan de Fonteinstraat en daar is altijd wat te zien. Must visit!

Bitterzoet lunch

Nu open08:15 - 17:00

Fonteinstraat 1, Den Bosch

Bekijk meer:lunch

Roels

high-tea-roels
Foto: Roels

Bij Roels is het altijd feest, letterlijk en figuurlijk. Al helemaal wanneer jij deze uitgebreide high tea voor je neus krijgt neergezet. Voor €19,50 kun je een middagje met je vrienden theeleuten onder het genot van al dit lekkers.

Roels cafés

Nu open11:00 - 01:00

Korte Putstraat 6, Den Bosch

Bekijk meer:cafés

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.