Yes! Krijg héél veel korting op dit overheerlijke wildmenu

Aangeboden door Bistronomique BRASS 1 november 2018

Dat je bij Bistronomique BRASS lekker kunt eten, weten we al langer dan vandaag. Maar dit fijne restaurant heeft speciaal voor de herfst een wildmenu samengesteld en die gerechtjes moét je proeven. Ook leuk: je krijgt nu €20,- korting op dit Bourgondische wildmenu!

Bistronomique BRASS serveert vanaf nu het Bourgondisch wildmenu met allemaal overheerlijke gerechten. Dit menu bestaat uit vijf gangen en je kunt ‘m bestellen tot de laatste dag van dit jaar. Bistronomique BRASS werkt samen met jagers uit de buurt en serveert alleen maar wild uit Noord-Brabant. Omdat het restaurant het wild geheel geleverd krijgt, wordt alles gebruikt en zo is het zeer afwisselende menu tot stand gekomen.

Signature dish

Bart Minkman, eigenaar en chefkok van Bistronomique BRASS vertelt: ”Onze nieuwe signature dish is de everzwijn. Het nekstuk van het wildzwijn is 24 uur langzaam gegaard op 85 graden. Daarna lak ik het zwijn nog een kwartier elke minuut totdat het vlees deze helemaal heeft opgenomen. De uitkomst: draadjesvlees van topkwaliteit! Het gerecht wordt geserveerd met peertjes, spruitenblaadjes en jus met jeneverbes.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Bistronomique BRASS
Foto: Bistronomique BRASS
Bistronomique BRASS

Pak die korting!

Als je nu bij Bistronomique BRASS aanschuift krijg je dit Bourgondische wildmenu van vijf gangen van €65,- voor €45,- inclusief amuses van het huis. De gerechten die je op de foto’s ziet staan maken deel uit van dit menu en die zijn om je vingers bij af te likken. Bekijk de aanbieding hieronder:

Bistronomique BRASS

Wildmenu met korting bij BRASS

Bistronomique BRASS
- Geldig t/m 31 dec 2018

Lees ook:

Bistronomique BRASS

Genieten: dit restaurant is het best bewaarde geheim van Den Bosch

Je moet er wel even de brug voor over (letterlijk), maar Bistronomique BRASS is in de running om één...
Restaurant Brass

Nieuw: Restaurant Brass met een heerlijke Franse keuken en een fijne sfeer

Geliene van Kleef en Bart Minkman zijn de eigenaren van het splinternieuwe Restaurant Brass aan het ...

Bistronomique BRASS restaurants en horeca

Nu open11:00 - 00:00

Guardianenhof 26 , Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.