Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is waarom je aan moet schuiven bij Sitio in de Uilenburg

Aangeboden door Sitio 14 augustus 2018

Nieuwe tentjes ontdekken is één van onze lievelingsbezigheden. Nu is Sitio in de Uilenburg niet per se super nieuw, maar wel een topplek om te herontdekken. Je eet hier de lekkerste steaks en pasta’s, maar er is nog zóveel meer te doen!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is het restaurant

"<yoastmark

Restaurant Sitio – Steaks & Pasta ligt midden in het centrum, in het hart van de Uilenburg. De kookstijl is werelds georiënteerd. Naast steaks en pasta worden er ook vis- en vegetarische gerechten geserveerd. Het restaurant beschikt over een ruime bar waar je gezellig een aperitief kunt drinken. Vergeet dan niet om één van de fijne, goedgevulde borrelplateau’s te bestellen!

Steaks & Pasta

"<yoastmark

Laten we bij het begin beginnen: de oorsprong ligt in de steaks en pasta’s. De keuken is geïnspireerd op de menu’s van originele steakhouses en Italiaanse restaurants. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en eerlijke ingrediënten – en dat proef je. Je kunt de gerechten in grote én kleine porties bestellen, wel zo handig. De sfeer is het best te beschrijven als een gezellige feel good vibe op elk moment van de dag!

High Wine

sitio
Foto: Sitio

Bij de High Wine van Sitio kies je zelf welke en hoeveel verschillende wijnen je wilt proberen. Bij elke wijn wordt een bijpassend gerechtje geserveerd. Ideaal om de wijnen (die overigens allemaal per glas zijn te bestellen) en gerechtjes te proberen. Yummie!

Shared starters

"<yoastmark

De voorgerechten van Sitio zijn zo samengesteld dat je ze gezellig kunt delen. Wat is er lekkerder dan je diner beginnen met het proeven van verschillende hapjes en gerechten?! Helemaal fijn voor wie niet kiezen kan! Deel je de gerechten liever niet? Daar doen ze bij Sitio niet moeilijk over 😉

Toffe events

"<yoastmark

Sitio laat je graag kennismaken met hun favo gerechten. Ze organiseren daarom regelmatig toffe events zoals bijvoorbeeld de Lobster night (hele kreeft met frietjes en truffelmayo), de Côte de Boeuf night (één kilo Côte de Boeuf, verse frietjes, truffelmayonaise en saus naar keuze), het Oesterfeest (oesters slurpen met verschillende toppings) en last but not least: Ladies night (een shared dinner bestaande uit een voor- en hoofdgerecht inclusief cocktail). Uiteraard geniet je op deze speciale avonden ook van een lekker prijsje!


Meer over Sitio ontdekken?

Sitio restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Korenbrugstraat 16, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.