Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo weet je zeker of je testament in orde is

Aangeboden door Huijbregts Notarissen & Adviseurs 26 juni 2020

Heb jij al een testament opgesteld? Dan is het goed om nog eens te checken of alles goed geregeld is. Mocht je nog geen testament hebben, dan is het handig om te weten waarom je deze toch echt moet aanmaken. Bij Huijbregts Notarissen & Adviseurs organiseren ze daarom op maandag 6 juli a.s. een online lezing.

Nu de vakantieperiode eraan komt (en je wellicht tóch naar het buitenland vertrekt), is het fijn om goed voorbereid te vertrekken. Een van die dingen is zeker weten dat alles goed geregeld is mocht er onverwachts iets vervelends gebeuren. Het team familierecht van Huijbregts Notarissen & Adviseurs helpt je graag een handje en komt met een online lezing die in het teken staat van het (levens)testament.

Online lezing op 6 juli

De lezing wordt gehouden op maandagavond 6 juli om 20.00 uur. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de redenen om een testament te maken, naar wie de erfenis gaat als je geen testament hebt, wie de erfenis regelt en het levenstestament (wie regelt de (financiële/medische) zaken tijdens het leven).

Het team familierecht met v.l.n.r.: Charlotte Looman, Jef Oomen, Romee van der Rest, Bernadette Dijk en Manisha Pankow. Foto: Huijbregts Notarissen & Adviseurs

Testament

Het team familierecht van Huijbregts Notarissen & Adviseurs vertelt alle ins en outs over het testament en geeft ook tips en tricks. De online lezing is gratis te volgen en wordt op een originele manier ingevuld. Vier dames uit het team, onder wie Manisha Pankow (kandidaat notaris) en Romee van der Rest (toegevoegd notaris), vertellen wat over een specifiek onderdeel. Het wordt een interactieve lezing, waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen.

Er is plek voor maximaal honderd geïnteresseerden. Heb je interesse? Meld je dan aan via de oranje button hieronder:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Huijbregts Notarissen & Adviseurs. Meer over Huijbregts Notarissen & Adviseurs ontdekken?

Huijbregts Notarissen & Adviseurs dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:00

Zuiderparkweg 280, Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

adv.