Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin in! Dit kun je doen in het weekend

Door Myrthe van Munster 7 november 2019

Ben je helemaal klaar met afspraken, opdrachten of suffen aan je bureau? Goed nieuws: de werkweek zit er bijna op. Daarom hebben we een paar tips voor wat je kan doen dit weekend.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

November Music

In Den Bosch staat november in het thema van actuele muziek. Op de website staat dat het in 1993 opgericht is en dat de organisatie een samenwerking heeft met andere (internationale) festivals. Het evenement laat de laatste muzikale ontwikkeling zien, met als festivalhart de Verkadefabriek. Het duurt tot en met 10 november. In het weekend kun je naar genoeg activiteiten en optredens, verspreidt over de stad. Bekijk het programma hier.


Meer over Verkadefabriek ontdekken?

Verkadefabriek bioscopen

Gesloten11:00 - 00:00

Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Bekijk meer:bioscopen

Cabaret in de Theaterstadstuin

Valt zwaar hè, zo’n week werken? Misschien kan je wel wat humor gebruiken. Dan is Cabaret in de Theaterstadstuin iets voor jou. Op zaterdag 9 november is de tuin, volgens de organisatie, gevuld met cabarettalent van de Koningstheateracademie. Fimme Bakker en Sophie de Koeijer treden op. De stadstuin op Havensingel 26 opent om 15.00 uur. Een halfuur later beginnen de voorstellingen. Fimme gaat het ‘nergens’ over hebben en Sophie verrast het publiek muzikaal.

Gezond Den Bosch 2019

Healthy! Op zondag 10 november is de vierde editie van Gezond Den Bosch. Dit evenement draait om gezondheid en vitaliteit en heeft dit jaar het thema ‘positieve gezondheid’. Hier kun je een fittest doen en naar lezingen, workshops, het kennisplein en beleefplein gaan. Op die plekken kun je freerunnen, yoga doen of een beperkt zien-parcours afleggen. Het evenement is van 11.00 – 16.00 uur op De Plek/Flik Flak in de Maaspoort. Entree is gratis.


Meer over Sportclub Flik Flak ontdekken?

Sportclub Flik Flak sportverenigingen

Marathonloop 7, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:sportverenigingen

125 jaar Koninklijke Harmonie in Concert

De Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch bestaat 125 jaar en dat wordt groots gevierd! Zondag geven ze een concert op de Markt. Van 12.00 -14.00 uur speelt de Heineken Fanfare en daarna treedt tot 17.00 uur de Koninklijke Harmonie op. Daarvan bestaat het eerste blok uit instrumentale muziek, marsen, populaire nummers en muziek uit het repertoire van de harmonie. Het tweede blok bestaat uit karakteristieke, Nederlandstalige nummers. Tot slot het derde blok: een hommage aan het Grand Gala du Kwek. “Niet in de rij staan voor een kaartje, maar gewoon met een drankje voor het podium”, lezen we op de site van de harmonie.

On The House: Indie! White Elephant + Casey’s Call

Willem twee
Foto: Facebookpagina Willem Twee Poppodium

De On The House avond keert maandelijks terug bij Willem Twee Poppodium. Hier staat muziekgenre indie centraal, in het breedste begrip: indierock, postpunk en Britpop. Op vrijdag 8 november van 21.00 tot 01.30 uur treden twee bands op. White Elephant met dromerige lijntjes en meeslepende teksten, en Casey’s Call met indierock en britpop. Uptempo, rauw en catchy, volgens de organisatie. Entree is gratis.

Zit jouw ding er niet tussen? Dan hebben we nog wat suggesties:

snuffelmarkt

Zoeken naar juweeltjes: de MEGA Snuffelmarkt is terug in Den Bosch

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere item? Of ga je graag schatzoeken? Dan hebben we goed nieuws: ...
Social deal Den Bosch beste werkgever

Dit Bossche bedrijf is uitgeroepen tot de beste werkgever van Nederland

Work hard, play hard! Dat slaat zeker op de banen bij het Bossche bedrijf Social Deal. De werknemers...
fortin herfstwandeling den bosch

Opwarmen na je herfstwandeling: hier kan het met een drankje

Heerlijk toch, een herfstwandeling in Den Bosch? Even ertussenuit na alle werkdrukte en een frisse n...

Meer over Willem Twee ontdekken?

Willem Twee poppodia

Geopend09:00 - 18:00

Boschveldweg 471, Den Bosch

Bekijk meer:poppodia
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.