Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin een avondje uit? 7 x redenen waarom je Kinepolis moet bezoeken

Aangeboden door Kinepolis 2 juli 2020

Niets is zo lekker als een avond films kijken. En waar doe je dat nou beter dan in de bioscoop? Juist. Een luxe stoel, groot scherm, bak popcorn in de hand… Wat wil je nog meer? Een avondje uit krijg je pas echt bij Kinepolis in Den Bosch en wel om deze zeven redenen. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bij Kinepolis beleef je de film met het beste beeld en geluid

Is dit even luxe: met Laser ULTRA en Dolby Atmos heeft Kinepolis het beste beeld en geluid in handen. In een Laser ULTRA-zaal staat een goede laserprojector die zorgt voor een overvloed aan licht, waardoor het kleurenpalet ruimer en natuurlijker is, niet meer zo knippert en het contrast tussen licht en donker beter is. Wat dit betekent voor jou als bezoeker? Je ziet de meest realistische kleuren, precies zoals de regisseur die voor ogen had!

In de zalen met Dolby Atmos zijn maar liefst 64 speakers geïnstalleerd in de wanden en in het plafond. Doordat elke geluidsbox apart aangestuurd wordt en er dus tegelijkertijd op verschillende plekken in de zaal afwijkende audiotracks afgespeeld kunnen worden, is het geluid heel realistisch en vooral indrukwekkend. Dolby Atmos wordt ook wel 3D-geluid genoemd: als er in de film een vliegtuig overvliegt, kan je dat in de zaal ook echt voelen! Spannend…

Heerlijke stoelen zonder dat je erbij in slaapt valt

kinepolis den bosch
Foto: Unsplash | Krists Luhaers

Kinepolis weleens bezocht? Dan weet je ongetwijfeld dat ze heerlijke, ruime stoelen hebben. Haal een bak popcorn bij de kassa, plof in de stoel en geniet optimaal van je favoriete film.

De leukste events

Bij Kinepolis beleef je meer dan een goede film. Zo organiseert de bioscoop diverse events. Van een whiskytasting tot een ladies night: er zit voor iedere Bosschenaar wat leuks tussen!

Goede bereikbaarheid per OV, auto of op de fiets

Foto: indebuurt Den Bosch

Woon je niet op loopafstand van Kinepolis? Dan pak je toch lekker de bus, fiets of auto. In de parkeergarage (Paleiskwartier) krijg je als bezoeker tot 50% korting op het reguliere tarief tot maximaal vier uur. Zo betaal je overdag tot 18.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur nog maar €1,15 per uur. Op alle andere dagen kost parkeren na 18.00 uur slechts €0.50 per uur. Aan de kassa’s in de bioscoop kun je de korting krijgen. Fijn!

Breed aanbod films (niet alleen de nieuwste)

Posted by Kinepolis Den Bosch on Tuesday, 23 June 2020

Van actieknaller tot comedy, van ballet tot rockconcert: íedereen kan bij Kinepolis een filmpje pakken. Uiteraard kun je bij Kinepolis Den Bosch terecht voor de nieuwste films, maar de bioscoop heeft ook heel wat oude klassiekers in de agenda staan. 

Koffiecorner en horeca in de buurt

Foto: Kinepolis

Spreek je af met vrienden bij Kinepolis? Zorg dan dat je op tijd bent, want de bioscoop heeft sinds kort een nieuwe koffiecorner waar je geniet van een lekker kopje koffie. Vorkje prikken en dan een filmpje pakken kan ook, want Kinepolis Den Bosch heeft verschillende Cinemenu’s met de nabijgelegen restaurants. Met het Cinemenu kies je voor een zeer aantrekkelijke prijs voor een filmticket (excl. toeslagen) bij Kinepolis én een heerlijk diner bij een leuk restaurant in de buurt.

Gastvrijheid

kinepolis
Foto: Kinepolis

Tot slot: de gastvrijheid bij Kinepolis is top. Het personeel staat je graag te woord en helpt je naar je plaats. Juist in ‘tijden van corona’ staan ze klaar voor alle vragen en doen ze hun uiterste best om jou de ultieme beleving te bieden. 

Zin om een filmpje te pakken? Bekijk via de oranje button hieronder welke films momenteel draaien:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kinepolis. Meer over Kinepolis ontdekken?

Kinepolis bioscopen

Gesloten12:30 - 01:00

Bordeslaan 510, Den Bosch

Bekijk meer:bioscopen
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.