Wintercircus Pallasso maakt dromen waar: ‘Je komt hier ogen en oren tekort’

Aangeboden door Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso
Trampoline act Foto: Wintercircus Pallasso

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar vrijdag 16 december 2022 tot en met 1 januari 2023 is het dan ein-de-lijk zover: Wintercircus Pallasso komt naar Den Bosch! In het mooiste wintercircus van Brabant droom je weg in winterse sferen. Laat je onderdompelen in een wervelende en betoverende kerstshow, met een bijzonder programma vol spanning, sensatie én humor. Hier word je blij van!

Bij Wintercircus Pallasso kijk je niet gewoon naar een show, maar je beleeft ‘m alsof je er middenin zit. “Wij willen dromen waarmaken in een circustent die gevuld is met pretoogjes en vrolijk gelach”, vertelt Erik Verkooijen, die het circus samen met goede vriend Marcel van Leeuwen organiseert. “Dat doen we met een groots en gevarieerd programma van dat zich in om én boven de piste afspeelt. Geloof me, je komt ogen en oren tekort!”

Om iedereen een kans te geven deze bijzondere show te gaan zien, houdt Circus Pallasso expres de prijzen laag. Kijk hier voor data en tickets.

Lees verder onder de foto >

Foto: Wintercircus Pallasso

Alles draait om verwondering

Ras-entertainers Erik en Marcel zijn al meer dan dertig jaar bevriend. “We voelden de aantrekkingskracht van het circus al op jonge leeftijd”, zegt Erik. “Diezelfde aantrekkingskracht en passie geven we nu door met ons eigen Wintercircus. Alles draait hier om verwondering. Het circus is als een fantasiewereld die zich voor je opent wanneer je de imposante circustent binnenstapt.”

Onvergetelijke totaalbeleving

De meer dan twee uur durende, betoverende spektakelshow is een bijzonder samenspel tussen artiesten, acrobaten en de enige echte Pallasso clown! Kosten nog moeite zijn gespaard om het publiek een onvergetelijke ervaring te bezorgen met spectaculaire acts uit binnen- en buitenland. We lichten vast een klein tipje van de sluier op:

 • Rad des doods – Duo Mumladze uit de Oekraïne presenteert een bloedstollende act. Hun optreden op het Wheel of Death is absoluut bijzonder. Een act waarbij de zenuwen door je lijf gieren, alleen al als je er naar kijkt. Dit bijzondere duo moet wel een heel goed gevoel voor balans hebben, willen ze het er levend vanaf brengen.
 • Low-Wire – Koorddansen van de bovenste plank! De Mexicaanse rasartiest Oswaldo Ramos stamt af van een prestigieuze circusfamilie Ramos-Rodogell. Vanaf het strakke draad brengt hij spektakel in de piste van Wintercircus Pallasso!
 • BMX act: Cycle on bench – Een romantische maar superspannende act met te gekke stunts op een BMX-fiets. Een fietser toont op een parkbankje gevaarlijke trucs op zijn fiets.

Hier zie je het hele programma.

Lees verder onder de foto’s >

Genieten van lekkernijen

Voor en na de show én tijdens de pauze, kun je heerlijk rondstruinen over het sfeervol verlichte festivalterrein bij de ingang van de circustent. Hier geniet je van een drankje én van typische circuslekkernijen zoals popcorn, suikerspinnen, churros en warme chocomel én glühwein.

“We zorgen dat iedereen naar het circus kan”

Om echt iedereen een onvergetelijke ervaring te bezorgen zetten Stichting Circus Pallasso en Quiet Den Bosch zich samen in voor mensen die leven in armoede. “We zamelen geld in voor kinderen waarvan de ouders het niet breed hebben én voor vluchtelingen vanuit Oekraïne die geen geld hebben voor een uitstapje naar het Wintercircus.” Van ieder circuskaartje dat Circus Pallasso verkoopt gaat daarom 1 euro naar dit goede doel. Wil jij óók een bijdrage leveren? Dat kan via deze link.

Lees verder onder de poster >

Poster: Wintercircus Pallasso

Gevarieerd programma

Je kunt naar Wintercircus Pallasso van vrijdag 16 december 2022 tot en met zondag 1 januari 2023. Er is dagelijks een show om 12.00 en een om 15.30 uur. (Op 22 en 23 december is er een om 19.30 uur). Op woensdag 21 december treedt de Ierse feestband Acting the Maggot op. “Op deze bijzondere avond komt er van alles voorbij”, zegt Erik. “Artiesten zweven boven je hoofd en begeven zich tussen het publiek. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.”

Hier bestel je kaartjes voor deze avond of een van de andere data.

Twinkeling in je ogen

“Wintercircus Pallasso is geen kindercircus, maar een avondje uit voor iedereen. Als wij de twinkeling in jouw ogen zien, hebben wij ons werk gedaan”, zegt Erik. “We willen dat mensen na afloop denken: jammer dat het is afgelopen, ik moet terugkomen.”

Wintercircus Pallasso

Victorialaan 10, 5213 JE Den Bosch

Meer informatie

Wintercircus Pallasso

Victorialaan 10, 5213 JE Den Bosch

Meer informatie

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Zien! 7 x identiteit onder het vergrootglas: ‘Durf jij jezelf te zijn?’”

Zien! 7 x identiteit onder het vergrootglas: ‘Durf jij jezelf te zijn?’

Aangeboden door Theater aan de Parade

Ga naar “Noodles slurpen maar! Eerste noodlebar van Den Bosch is geopend”

Noodles slurpen maar! Eerste noodlebar van Den Bosch is geopend

Ga naar “Hier scoor je voor een prikkie al het rood-wit-geel dat je nodig hebt voor carnaval”

Hier scoor je voor een prikkie al het rood-wit-geel dat je nodig hebt voor carnaval

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58”

Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58

 • Geldig t/m
Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Kinderpyjama € 9,99”

Kinderpyjama € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39”

Alle AH Verse pasta en pastasauzen* van € 4,78 voor € 2,39

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Agenda

Ga naar “Oetelrave Den Bosch”

Oetelrave Den Bosch

 • Barkade
 • 18 februari 2023

Topper

Ga naar “Carnaval in Oeteldonk”

Carnaval in Oeteldonk

 • Van 18 feb t/m 21 feb
carnaval in oeteldonk
Ga naar “Expositie ‘The Art of Comfort’”

Expositie ‘The Art of Comfort’

 • T/m 2 apr
Ga naar “The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3”

The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3

 • 10 maart 2023
Ga naar “Smèrrig Koningsdag Festival”

Smèrrig Koningsdag Festival

 • Koninkrijk van Muziek
 • 27 april 2023