Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij houden van gratis: deze 7 dingen in Den Bosch kosten he-le-maal niks

Door Marloes van Vliet 2 januari 2018

We worden allemaal blij van leuke dingen doen. En hóe fijn is het als je daarvoor geen dikke portemonnee nodig hebt (want: het is januari en na het inslaan van al die kerstcadeaus zijn we arm). Sterker nog, als jij een van deze dingen gaat doen in Den Bosch, kun je je portemonnee gewoon thuis laten. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis je fiets parkeren in de bewaakte stalling

fiets-parkeren
Foto: ANP

Als je geen risico wilt lopen dat jouw stalen ros wordt ontvreemd door fietsendieven in de Bossche binnenstad, kun je hem parkeren in de fietsenstalling onder het Centraal Station (Fietspoint Van Deursen), in de fietsenstalling van de Kerkstraat, de Wolvenhoek of het Burgemeester Loeffplein. Het parkeren van je biciclette is daar – jawel – gratis.

Gratis WiFi in de stad

den-bosch
Foto: Instagram | Den Bosch city

Ben je lekker aan het struinen in de stad, is je internetbundel op. Niet getreurd, want in Den Bosch heb je op verschillende plekken gratis WiFi. Bij Coffeelab bijvoorbeeld, Seats2meet, of bij Café Herman.

Gratis werkplek

monqui
Foto: Facebookpagina MonQui

Zin om een dagje je eigen kantoor in te ruilen voor een andere plek? Dat kan helemaal gratis en voor niks bij MonQui bijvoorbeeld. Hier kun je op de hele tweede verdieping rustig werken met snelle WiFi, een eigen keuken én vergaderruimte. Bekijk hier de andere flexwerkplekken.

Gratis nieuwjaarsconcert

nieuwjaarsconcert
Foto: Philharmonie

Wil je gratis het nieuwjaarsconcert in het provinciehuis bijwonen op 7 januari? Dat kan! Bestel online je kaartjes (je kunt maximaal twee kaartjes per persoon reserveren) voor twee tijdsvlakken: zondag 7 januari om 14.00 en om 19.00 uur. Philharmonie zuidnederland zal het concert verzorgen, lees hier meer over het gratis concert.

Gratis naar schitterende parken

bossche-broek
Foto: Instagram Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Je kunt in Den Bosch gewoon simpel een frisse neus halen in één van onze prachtige parken. Wat dacht je van Het Bossche Broek, Het Prins Hendrikpark, De Oosterplas of De Zuiderplas. Kun je diertjes spotten, kleurrijke bloemen bekijken en lekker genieten van de natuur: want dat is gratisch!

Gratis parkeren

betaald-parkeren
Parkeren in Den Bosch

Gratis parkeren in Den Bosch is zeer schaars, bijna alle plekken zijn voor vergunninghouders en deze zijn niet altijd goed aangegeven. Maar: in de Leliestraat kun je gratis parkeren en in de buurt rondom die straat ook. Toch liever dichter bij de stad parkeren? Check dan deze parkeerspots.

Gratis naar het Winterparadijs

winterparadijs
Het Winterparadijs op de Parade

Joris’ Kerstboom bezoeken, schaatsen en genieten van de fijne winterse vibe op de Parade, dat kan: helemaal voor noppes en voor niks. Tot en met zeven januari kun je gratis naar dit gezellige paradijs!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.