Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor jezelf! Met deze nieuwe cursussen van VU Den Bosch begin je jouw jaar uitstekend

Aangeboden door Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch 8 januari 2020

Het nieuwe jaar is begonnen! Is jouw voornemen om meer aan jezelf te denken? Dan ben je al goed op weg, want je kunt jezelf dit jaar ontwikkelen. VU Den Bosch biedt je de mogelijkheid om in te stromen bij bestaande en nieuwe (taal)cursussen. We lichten er een aantal even kort uit, zodat je jezelf daarna vol goede moed kunt inschrijven.

Hablas español? Müssen Sie Ihren Deutsch noch verbessern? 😉 Wil je een bepaalde taal (beter) leren? Dan kun je vanaf 20 januari instromen in een taalcursus naar keuze. Wie weet is jouw andere goede voornemen wel emigreren naar bijvoorbeeld Italië… Dan is het toch fijn om de taal pico bello te spreken. Voor de inschrijving wordt je niveau bepaald, daarna kun je lekker aan de slag!

Tekst loopt door onder foto. 

Foto: VU Den Bosch

何でも可能

En, weet jij wat hierboven staat? Nee? Snappen we goed. Wie nieuwsgierig is kan zich inschrijven voor de cursus ‘Japans voor beginners’, of even Google Translate raadplegen, want dan lees je dat alles mogelijk is bij VU Den Bosch. Naast de instroomcursussen starten eind januari een hoop nieuwe cursussen die te maken hebben met buitenlandse talen. Zo kun je ook de basis van de Latijnse taal leren in de cursus ‘Latijn voor beginners’. Verder kun je je inschrijven voor:

 • Spaans voor beginners
 • Spaans Woordenschat uitbreiden
 • Vakantiecursus Spaans
 • Engels Opfris
 • Engels Conversatie
 • Italiaans voor beginners Versneld
 • Italiaans leren met muziek

Tekst loopt door onder foto. 

 VU Den Bosch
Foto: VU Den Bosch

Andere cursussen bij VU Den Bosch

We draaien de rollen even om, want het kan natuurlijk ook zo zijn dat je naar Den Bosch bent verhuisd en de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig bent. Dan kun je je inschrijven voor een cursus ‘Nederlands voor Anderstaligen’, die op verschillende niveau’s wordt gegeven. Verder volg je bij VU Den Bosch nog veel meer interessante cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij dol op onze stad maar weet je nog te weinig over de historie? Schrijf je dan in voor de cursus ‘Geschiedenis van Den Bosch’. Andere cursussen die je kunt volgen zijn:

 • Filosofie voor beginners
 • Tai Chi
 • Qi Gong
 • Bridge voor beginners
 • Lezingen en excursies

Schrijf je gauw in

Begin jij jouw nieuwe jaar ook goed? Heb je een lesje Spaans nodig of wil je alles weten over Den Bosch? Bezorg jezelf dan alvast een topjaar en schrijf je in voor een van de cursussen die de VU Den Bosch biedt. Het aanbod vind je op de website. Liever een fysiek overzicht? De gratis programmabrochure is verkrijgbaar bij: Babel, VVV Den Bosch, Boekhandel Adr. Heinen, Theater aan de Parade, Perron 3 en uiteraard bij VU Den Bosch.

Psst: VU Den Bosch is nu ook actief op Instagram


Meer over Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch ontdekken?

Stichting Volksuniversiteit ‘s-Hertogenbosch opleidingen

Vandaag gesloten

Havensingel 24, Den Bosch

Bekijk meer:opleidingen

adv.